Φωτογραφία πορτρέτου

Re: Πορτρέτο

ffe.jpg

:a0210::SFGSFGSF:

Paulmarinis και Gomar νομίζω οτι έχετε ξεφύγει κατα πολυ πλέον απο το επίπεδο των περισσότερων απο εμάς. Αν και δεν εχω κλίση προς το πορτρέτο, σας ζηλεύω καταρχήν και τουλάχιστον για την υποδειγματική αξιοποίηση του εξοπλισμού σας.

Παρασάγγας......!!!!!!!!:2thumb22sup:

Χαίρομαι που σας άρεσε. :) Να πω για όσους θεωρούν το θόρυβο υπερβολικό πως είναι τραβηγμένη με τη D300 σε 3200ISO και έχω πουσάρει άλλο 1 στοπ περίπου στο ΝΧ2 :)

Μπραβο και απο μενα...πολυ ωραιο στησιμο , φωτισμος χρωματα φλουταρισμα.
η μοναδικη μου ενσταση ειναι το ποδι της νυφης..Ισως θα πρεπε να φαινεται και λιγο γυμνο απο το αλλο της ποδι γιατι ετσι μπερδευει την φωτογραφια..Βλεποντας την πρωτη φορα το ειδα σαν ξεμπαρκο.

O Γιαννης εχει μια κλιση στις νυφες....
Εχω δει καμποσες, ειναι ολες μια και μια !!
(Για τις φωτος λεω)

Να βαζεις .

Παντα υπαρχει θεση για φωτογραφιες ;)

Αν κρινω γενικα την συγκεκριμενη Γιαννη να σου πω οτι το μονο που δεν μου αρεσε ειναι ο .....γαμπρος.

Ρε μπαγασα μιλαμε οτι εισαι σε ενα ωραιο περιβαλλον, εχεις την αγρια νυφη γεματη παθος , πετανε τα φυλλα συνεπαρμενα απο το ολο σκηνικο κι εσυ κοιτας σαν να μην πω ....??? :flipout:

Εσυ φταις να εξηγουμαστε ετσι ? :guitarist: Ηθελε πιο πολυ καθοδηγηση ο γαμπρος σκηνοθετικα.

Κατα τα αλλα αψογη ομως να δωσεις συχαρικια στην νυφη για την μοντελικη της αντιδραση.

Nα κανουμε μια κατηγορια για γαμοβαφτισια.

Προβλημα με model release δε θα εχουμε γιατι οι φωτογραφιες της νυφης και του γαμπρου ειναι πνευματικη ιδιοκτησια του φωτογραφου. Ετσι δεν ειναι? :afro::afro::afro:

Να βαζεις .

Παντα υπαρχει θεση για φωτογραφιες ;)

Αν κρινω γενικα την συγκεκριμενη Γιαννη να σου πω οτι το μονο που δεν μου αρεσε ειναι ο .....γαμπρος.

Ρε μπαγασα μιλαμε οτι εισαι σε ενα ωραιο περιβαλλον, εχεις την αγρια νυφη γεματη παθος , πετανε τα φυλλα συνεπαρμενα απο το ολο σκηνικο κι εσυ κοιτας σαν να μην πω ....??? :flipout:

Εσυ φταις να εξηγουμαστε ετσι ? :guitarist: Ηθελε πιο πολυ καθοδηγηση ο γαμπρος σκηνοθετικα.

Κατα τα αλλα αψογη ομως να δωσεις συχαρικια στην νυφη για την μοντελικη της αντιδραση.

Ρε οι νυφες για τετοια ζουνε. Με λιγη καθοδηγηση σου κανει και την Αλικη Βουγιουκλακη.

Eιναι βαρυς ο τυπος...Βαριεται..Δε θελει...Ελπιζω να μην ειναι κ βαρυς οταν βαζει το χερι στο πορτοφολι...

Δεν αντιμετωπιζω προβληματα τετοιυ ειδους γενικα, αλλα σε καποια φαση βαριεμαι κιολας να κυνηγαω δηλαδη, ελεος...