Φωτογραφία πορτρέτου

Re: Πορτρέτο

ψυχραιμία. μάθε τη μηχανή σου μέσω του manual ή μέσω κάποιων tutorial στο internet. όχι μέσω του exif άλλων φωτογραφιών.

Απάντηση: Re: Πορτρέτο

ψυχραιμία. μάθε τη μηχανή σου μέσω του manual ή μέσω κάποιων tutorial στο internet. όχι μέσω του exif άλλων φωτογραφιών.

Αυτό προσπαθώ εδώ και καιρό , απλά μου έκανε εντύπωση η ταχύτητα και είπα να δοκιμάσω , μιας και στο κατακαλόκαιρο στην παραλία , μου έδινε η pentax ταχύτητες γύρω στο 1/800 με iso400 και F4 - 5 σε εστιακή 35mm.

αν δεν εισαι στο ιδιο μερος , ωρα και ιδιο εστιακο μηκος δε μπορεις να συγκρινεις.
επισης μη ξεχνας οτι το measure της δ90 εναντι της πενταξ μπορει να ειναι μεγαλυτερο.
οπως η d200.το ISO640 της,ειναι ιδιο με το iso800 μιας d300 / d90

PB078437ab.jpg

Η σταση του σωματος σε σχεση με το περιβάλλον γύρω μου αρέσει πολύ, στην έκφραση κάτι μου λείπει. Γενικά πολύ ωραίο στήσιμο και σε δύσκολο χώρο αν βλέπω καλά (δένδρα, σκιές).
Θυμίζει εμφανησιακά την τσιρλιντερ από heroes :jester: ή κάνω λάθος?

κατω απο δεντρα παντα βγαινει ωραιος φωτισμος, απλα μερικες φορες δεν ειναι αρκετος και θελει λιγο παραπανω ΙΣΟ.
η τσιρλιντερ από heroes πια ειναι???:)

Δοκίμασα κάποιες χτες τα παιδιά αλλά ήταν αργά το μεσημέρι και είχε σκοτεινές σκιές εκεί που προσπάθησα
Δεν ξέρεις την Clair? Save the cheerleader save the world
image_1.jpg

Last edited:

μπα δεν βλεπω σειρες, μονο το walking dead που βγηκε τωρα:)
να βαλεις το μοντελο εκει που εχει μονο σκια, να μην εχει δηλαδη πολυ φωτινα και πολυ σκοτεινα σημεια....

Αφου η φωτογραφια ειναι ακριβως απο πανω πρεπει να γινει και quote ?? Γενικα ειναι ενοχλητικο το θεμα του quote της φωτογραφιας εκτος αν εχει μεινει μακρυα ....

Θα παρακαλεσω τους διαχειριστες της φωτογραφικης κατηγοριας κατι να κανουν για αυτο το θεμα.

υγ

Εξαιρετικο καδρο btw.

Αφου η φωτογραφια ειναι ακριβως απο πανω πρεπει να γινει και quote ?? Γενικα ειναι ενοχλητικο το θεμα του quote της φωτογραφιας εκτος αν εχει μεινει μακρυα ....

Θα παρακαλεσω τους διαχειριστες της φωτογραφικης κατηγοριας κατι να κανουν για αυτο το θεμα.

υγ

Εξαιρετικο καδρο btw.

Δίκιο... παρακαλείσθε κύριοι να μην κάνετε quote τις φωτογραφίες, εκτός αν έχουν παρεμβληθεί πολλά post και πρέπει να φαίνεται που αναφέρεσθε... :a0210:

Το βασικό μοντέλο των δοκιμών μου και συνοδος στις βόλτες μου.

Attachments

• IMGP3723_up.jpg
    IMGP3723_up.jpg
    56.7 KB · Views: 61
Last edited:

Πρεπει να κανουμε ενα νημα ξεχωριστο για μωρα.

Ειναι μεν πορτρετα, αλλα πολυ ειδικού χαρακτήρα...

5187149138_4cca8ed739_b.jpg

Με τη ΝΕΧ.