Φωτογραφία πορτρέτου

Re: Πορτρέτο

Εξαιρετικός φωτισμός. Πολύ ατμοσφαιρικός. Και η στάση του μοντέλου πολύ καλή.

θα συμφωνησω με τον Βλαση.

Λειπει ομως ενα στοιχειο.

Η λαμψη στο η στα ματια.

ενα μικρο φωτακι που δε θα φεγγει απαραιτητα στο προσωπο του πορτρετου αλλα καπου αλλου, θα δινει ομως αυτο το γυαλισματακι στο ματι, θαταν ιδανικη πινελια.

Πω πω... την βλέπω και νυστάζω! Ξύπνια την κρατούσες την κακομοίρα για να την βγάλεις?

η αλήθεια είναι οτι την ταλαιπώρησα αρκετή ώρα, με τις ταχύτητες και τα iso.

Απάντηση: Re: Πορτρέτο

αναλογα την ηλικια.....

για μενα καλη ειναι , για τον Βλαση και τον Βασιλη πουναι πουρειτζερς βαλε κατι παραπανω :flipout:

Γιατί, εσύ που είσαι μοντέλο του '67 βρίσκεις ανταλλακτικά;;:flipout::flipout:

νωρίτερα το απόγευμα...

2956072156_0651d05712_b.jpg

ecopak ειδες αυτη η τελευταια με τη γυαλαδιτσα στο ματι ποσο διαφορετικη δειχνει ?

ακριβώς αυτό είναι που φοβάμαι, η γυαλάδα στο μάτι!

ecopak, Μου αρέσει ο φωτισμός.Μου αρέσει το ασπρόμαυρο.Μου αρέσει η έκφραση.Μπράβο.

Όσο για τη γυαλάδα, μην τη φοβάσαι!Έρχεται και φεύγει!-bye-

Υ.Γ.Η πρώτη είναι ωραία...

Απάντηση: Πορτρέτο

ecopak η πρωτη πολυ καλη αν και στην περιοχη των ματιων επικρατει λιγο σκοτεινια λιγο ενα ψιλοκλικ να φωτιζοταν θα ηταν αριστη ..!
την βλεπω και με φως παραθυρου πισω απο την οθονη ισως το βραδυ στην οθνη να δειχνει πιο φωτεινη

και ασπρομαυρη θα εδειχνε εξισου πολυ καλα !

η δευτερη με χαλαει που ειναι μονο το ενα ματι εστιασμενο....
προτιμω προσωπικα μεγαλα σε αριθμο διαφραγματα οταν βγαζω πορτρεα για να βγαινει ολο το προσωπο καθαρο αν γινεται !
η απο αποσταση και κανω ζουμ για να θολωσει μονο ο φοντος μιας και δεν εχω φακο πορτρετου πλεον....

μην πας πολυ κοντα σε προσωπα και εστιασεις διοτι θα εστιασεις μονο σε ενα σημειο ειτε μυτη ειτε ματια .....

εκτος και αν πρεπει να βγαλεις κοντινες !

Last edited:

Πάρα πολύ καλές φωτογραφίες!
Πάντα η παιδική αθοώτητα όμως κλέβει την παράσταση. Βλάση σε πόση απόσταση ήσουν? Φακός?

Πολύ καλό νήμα τελικά.

Απάντηση: Re: Πορτρέτο

Η πιο μικρή Βλασίδου παρελαύνει και είναι περήφανη γι αυτό.

attachment.php

attachment.php

πολυ ωραια χρωματα και φυσικα δωσμενα !:grinning-smiley-043
και πολυ ωραια θολωμενος ο φοντος πισω !
αψογη στιγμη διοτι το κοριτσι δειχνει πολυ χαρουμενη και φυσικη χωρις υποψια στισηματος ......

χαριτωμενη η μικρη και ισως ειναι και αυτη η αθωοτητα η ομορφια των παιδιων που κανει τα πορτρετα τους τοσο ζωντανα !:grinning-smiley-043

Πάρα πολύ καλές φωτογραφίες!
Πάντα η παιδική αθοώτητα όμως κλέβει την παράσταση. Βλάση σε πόση απόσταση ήσουν? Φακός?

Πολύ καλό νήμα τελικά.

ΝΙΚΟΝ D200 camera settings normal, προτεραιότητα διαφράγματος, φακός ΝΙΚΟΝ AFS 70-300 VR, εστιακή απόσταση 170μμ, διάφραγμα 6,3 ταχ. 1/1250, ημερομηνία 25/3/2008, 14.02.

Ναι, ο φακός θολώνει αρκετά καλά, αλλά πρέπει το κυρίως θέμα να έχει μεγάλη απόσταση από το φόντο. Κι εδώ το παιδί έχει τουλάχιστον 10 μέτρα απόσταση από τους άλλους θεατές.

Απάντηση: Πορτρέτο

Επειδή έγινε της μόδας να ανεβάζουμε τις αφεντομουτσουνάδες μας και επειδή ο Νάθαν μου κολλάει :D ορίστε δύο με διαφορά 21 χρόνια -bye-

Καλοκαίρι 1985, αυτοφωτογράφιση με Nikon FM & ευρυγώνιο Nikkor 28mm
ego_tote.jpg

Καλοκαίρι 2006 αυτοφωτοφράφιση με Fuji S2 & Tamron SP90mm

ego_tora.jpg

Y.Γ Προσοχή, είμαι επιρεπής στο μάτιασμα....φτού μου :flipout::flipout: