Φωτογραφία πορτρέτου

Re: Πορτρέτο

Εντάξει, δεν είναι ακριβώς πορτρέτο,
αλλα ζήλεψα από τους προηγούμενους που ανέβασαν τους εαυτούς τους και είπα να ανεβάσω και εγώ την φάτσα μου. :BDGBGDB55:

Κοιτάξτε κύριοι πόσο δύσκολο είναι το έργο ενός... πατέρα φωτογράφου! :flipout:

Από ένα ταξίδι στην Κροατία 15 μήνες πριν.

Ηλία, καρότσι δεν???

Το καρότσι είναι απαραίτητο γιατί με τις πολλές βόλτες νανουρίζεται και την πέφτει για ύπνο και μπορούμε να πιούμε έναν καφέ, να αράξουμε λίγο ή να φάμε κάτι. Αν περπατάς πολύ ώρα, όπως συμβαίνει στα ταξίδια, αυτές οι στάσεις είναι απαραίτητες. Εδικά σε αυτό το ταξίδι που η γυναίκα μου ήταν στον έβδομο στον δεύτερο.

Το σακίδο πλάτης είναι κάτι σαν αυτό διαφορετικής μάρκας (vaude)

Πρέπει να έχεις κάνει αρκετά χιλιόμετρα πορεία στο στρατό για να το κουβαλάς αυτό στην πλάτη.... μεγάλο μου φαίνεται....

Απάντηση: Re: Απάντηση: Πορτρέτο

Κι όμως, έχεις. Έχεις το Raw Image Task που συνοδεύει τη μηχανή, από όπου μπορείς να κάνεις αρκετές παρεμβάσεις, εάν φωτογραφίζεις σε raw. Πρέπει να έχει και μετατροπέα σε α/μ, τώρα δεν το έχω ψάξει γιατί οι μετατροπείς τρίτων είναι όπως και να το κάνουμε πιο πλήρεις και με καλύτερες μηχανές. Υπάρχουν και καλοί free μετατροπείς. Όρεξη για ψάξιμο να 'χεις...

Δυστυχώς για μένα,η μηχανή που αγόρασα(μεταχειρισμένη) δεν είχε στη συσκευασία της κανένα cd.

http://canon-raw-image-task-for-zoombrowser-ex.software.informer.com/

Freeware (βλέπω η έκδοση υποστηρίζει όλες τις dslr, την G9 δεν την βλέπω αλλά δοκίμασε πρέπει να κάνει)
Όπως και με το rawtherapy (raw converter) και το irfanview (image viewer, format converter) αμφότερα freeware, κάνεις μια χαρά δουλειά.

Απάντηση: Re: Πορτρέτο

Εντάξει, δεν είναι ακριβώς πορτρέτο,
αλλα ζήλεψα από τους προηγούμενους που ανέβασαν τους εαυτούς τους και είπα να ανεβάσω και εγώ την φάτσα μου. :BDGBGDB55:

Κοιτάξτε κύριοι πόσο δύσκολο είναι το έργο ενός... πατέρα φωτογράφου! :flipout:

attachment.php

Από ένα ταξίδι στην Κροατία 15 μήνες πριν.

μπραβο βρε νεουδι εισαι οχι σαν εμας τα πουρα....
Να χαιρεσαι τον μικρο !!!!-bye-

Πρέπει να έχεις κάνει αρκετά χιλιόμετρα πορεία στο στρατό για να το κουβαλάς αυτό στην πλάτη.... μεγάλο μου φαίνεται....

Στο στρατό δεν περπάτησα πολύ. Εκτός στρατού και ειδικά σε εξορμήσεις, ταξίδια περπατάω πολύ περισσότερο-bye-
Και μου αρέσει τόσο πολύ να είμαι στη γύρα που φορτώνομαι τα μικρά στην πλάτη και φεύγω εύκολα.