Ευχαριστώ παιδία!
Νίκο το δοκίμασα και ασπρόμαυρο αλλα δεν μου άρεσε πολύ. Επειδή δεν έχει πολύ χρώμα έτσι κιαλλιως (έχω κατεβάσει τον κορεσμό αρκετά, και την φωτεινότητα στα κόκκινα και τα μπλε), ασπρόμαυρο έμοιαζε πολύ επίπεδο...
Για τον φωτισμό, μου αρέσει αυτή η γρήγορη μετάπτωση απο φωτεινο σε σκοτεινο (light falloff) που κάνεις άμα είναι η πηγή πολύ κοντά! Δίνει και texture στο "τρίχωμα".
@Σπύρο! Χεχε κλασική η σκηνή στο μπάνιο! Νομίζω οτι κατα καιρούς όλοι την έχουμε κάνει! Ωραίο μαχαίρι όμως! Περίεργο! Καιρό έχω να δώ καινούργια uploads απο σέβα στο flickr. Το έκοψες?
![]()
O μικρός γιός μου, 1,5 χρόνων,
με τη D300 και τον 85/1.8
Μια φίλη.
Κουρασμένη από πολύωρη περιήγηση σε μουσείο, και χωρίς πολλή όρεξη να βγει φωτογραφία.
Αλλά τελικά εμένα μου άρεσε.
Την εχω ανεβασει δυο φορες, σε resample με το irfanview.
H μια με 72 και η αλλη με 300 dpi.
Υπαρχουν διαφορες?
![]()
Διπλό χειμερινό πορτρέτο
![]()
Canon 40D @400iso, Nikkor AF-S 17-35/2.8
Κιαυτό πορτραίτο είναι ενός εξαίρετου κυρίου μάλιστα! Ο κύριος Ροτζερ Ράμπιτ μου έκανε την τιμή να ποζάρει στον φακό μου... Βέβαια μετά ακολούθησαν μηνύσεις γιατί το αποτέλεσμα θυμίζει παράφρωνα αλλά εγώ δεχομαι παρεμβολές στο έργο μου! χεχε
Με τον νέο MIR 20M 1/80 @ f3.5
Για τον φωτισμό λάμπα γραφείου δεξιά και λίγο ψηλότερα σε πολύ κοντινή απόσταση (μόλις που δεν φαίνεται)
![]()
Μια φωτογραφία της μέλλουσας βαφτιστήρας μου μόλις μας τη δείξανε στο μαιευτήριο...:
Είναι κροπαρισμένη και μετατρεμένη σε Α/Μ στο Photoshop, τραβηγμένη με την 450D και τον 50άρι με 1/25sec και f/1.8 ISO100.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.