Φωτογραφία πορτρέτου

Re: Πορτρέτο

Ηλια πολυ ωραιο το στιγμιοτυπο με τον μικρο. Ωραιος πλαγιος φωτισμος και μ αρεσει που επιασες κ την κινηση στο χερι. Μπραβο.

Σπυρο ωραια ιδεα. Μ αρεσει πολυ η λαμψη στο τσιγαρο κ γενικοτερα ο low key φωτισμος της. Ενταξει ηθελες την σοκολατιτσα σου πριν :flipout: και λιγο κεντραρισμα για να δωσεις λιγο περισσοτερο αερα στην πλευρα του τσιγαρου αλλα ειναι...φρεσκια προσεγγιση.:a0210:

Re: Απάντηση: Πορτρέτο

Τρέμει το χέρι σας? Ένα μικρό tip:
Καραμελίτσα , λίγη σοκολάτα ή τέλος πάντων κάτι γλυκό.
Βιολογικό VR

Βρε Βασίλη, με αυτά τα tip με έχεις κάνει 100 κιλά...........:music-smiley-005:

και αλλα 2, με λιγο photoshop....

QUOTE]

Παύλο η δεύτερη φωτογραφία (που πρέπει να την έχεις πάρει με τον 11-22) είναι όλα τα λεφτά. Με το εφέ του ευρυγώνιου δίνει πιο έντονα το αίσθημα του ξαφνιάσματος...καλή!!!

Kιθαρίστας ή ντράμερ;
Μάλλον ο γιός μου δεν έχει αποφασίσει,
όχι πως θα πρεπε δηλαδή, νωρίς είναι ακόμα.

Πάντως τον βλέπω να προτιμάει την ευκολία των κρουστών,
μεγαλύτερος σαματάς, περισσότερη πλάκα.
Ειδικά με ένα μεταλλικό σκεύος από την κουζίνα (μικρό ταψί) και με μια επίσης μεταλλική μπακέτα (κουτάλι) είναι στα καλύτερα του :flipout:

Την τράβηξα με τον 50αρη, ο 85mm δίνει καλύτερο φόντο αλλά αυτόν είχα πάνω εκείνη τη στιγμή.[/QUOTE]

δεν ξέρω τί θα γίνει... αλλά με τόσους δίσκους και cds μέσα στο σπίτι σίγουρα θα έχει σχέση με τη μουσική το παιδί. Και βλέπω και κιθάρα στα μέτρα του, όχι το κανονικό μέγεθος.

και αλλα 2, με λιγο photoshop....

QUOTE]

Παύλο η δεύτερη φωτογραφία (που πρέπει να την έχεις πάρει με τον 11-22) είναι όλα τα λεφτά. Με το εφέ του ευρυγώνιου δίνει πιο έντονα το αίσθημα του ξαφνιάσματος...καλή!!!

Eυχαριστω Βλαση!
Ειναι τραβηγμενη με τον kit 14-42mm στα 18mm και φ10. Γενικα αμα κλεινεις τον φακο αυτο στα φ7 και πανω και εχει καλο φως δινει πολυ καλα αποτελεσματα αλλα χανεται το bokeh:)

Ευχαριστώ για τα σχόλια :smileJap:
Βλάση, πράματι η κιθάρα είναι στα μέτρα του από ένα κατάστημα παιχνιδιών. -bye-

Σε αυτή τη φωτογραφία μου αρέσει πολύ η στιγμή που τραβήχτηκε.
Ο μικρός, που φυσικά δεν έχει ιδέα από κιθάρα και τη χρησιμοποιεί πολλές φορές για ... ρόπαλο ή και μπαστούνι (σοβαρά το λέω),
έτυχε εκείνη τη στιγμή να έχει το αριστερό χέρι πατημένο στις χορδές και το δεξί να γράφει την κίνηση. Ταυτόχρονα το βλέμμα του είναι προσηλωμένο σε αυτό που κάνει αγνοώντας το φακό.

Η επεξεργασία ίσως δε μου αρέσει και τόσο, αν έχετε καμία ιδέα για πείτε τη...:ears:

Εγω ρε παιδιά ακόμα αστροναύτης θέλω να γίνω... Πράγματικά όμως!

Πολύ καλές όλες, και οι ευρυγώνιες του paul και ο μικρός κιθαρίστας και ο αξύριστος! χεχε
Το φόντο πίσω με τους δίσκους, όπως λέει και ο Σπύρος είναι ότι πιο ταιριαστό!

Δύο πρόχειρα πορτέτα του νέου μέλους στην οικογένεια ncups...

Μήπως έχετε καμμιά ιδέα για την φωτογράφιση μωρών by the way;

attachment.php
attachment.php

Attachments

• DSC_54081.jpg
    DSC_54081.jpg
    47.5 KB · Views: 157
  • DSC_54152.jpg
    DSC_54152.jpg
    41.9 KB · Views: 157

Να σου ζήσει φίλε μου ο πιτσιρικάς!!! όμορφες φωτογραφίες,εγώ στο θέμα μωρών σώθηκα με το φλας σρταμενο στο ταβάνι.

Να τον χαίρεσαι!

Τώρα για τις φωτογραφίες... εγώ είχα δοκιμάσει στον μικρό τον MP-E 65 macro.... αλλά μάλλον δεν είμαι και το μέτρο! :flipout:

Ευχαριστώ όλους για τα καλά σας λόγια.-bye-

Οι φωτογραφίες προσπαθούν να αποτυπώσουν την αγωνία του μπαμπά να βγεί ο γιός (ναι Alex αγόρι!!) τέλειος, με αποτέλεσμα αυτό που βλέπετε!!

Τραβήχτηκαν με έναν ταπεινό 28mm 1:1.8 nikkor στο μεσοδιάστημα μεταξύ αλλαγής πάνας, ύπνου και ταίσματος...

Φτάνει, όχι άλλο για μωρά.

Νίκο(nilo)εξαιρετικό τα σάιτ, το είχα ανακαλύψει πριν το προτείνεις, αλλά είχε χαθεί η σελίδα!-bye-

@zosla:Τις πρώτες μέρες, δεν θα χρησιμοποιήσω φλάς, μήπως και τον τρομάξω, αλλά κάποια στιγμή θα το κάνω.Εννοείται στραμμένο στο ταβάνι.
Τάσο(send) macro δεν διαθέτω ακόμα, αλλά που θα πάει;Καλός φαίνεται ο tamron...
:grinning-smiley-043

Last edited:
Απάντηση: Πορτρέτο

Βρε τον μπόμπιρα ξέρει να ποζάρει!

:offtopic: Νίκο, εκτός απο φωτογραφίες τράβα του και βίντεο, πολύ βίντεο τώρα που είναι μικρούλης. Όταν μεγαλώσει θα έχει ιδιαίτερη αξία!

Καλή ιδέα Billy!

Φαντάσου ότι πρόσφατα έδωσα για επεξεργασία κάτι καρουλάκια φιλμ από μια μηχανή του πατέρα μου (8mm).To υλικό που σώθηκε τελικά (20 λεπτά περίπου) προκάλεσε τη συγκίνηση στους γονείς μου μιας και δεν το είχαν δει ποτέ...μιλάμε για 30+ χρόνια...