Φωτογραφία πορτρέτου

Re: Πορτρέτο

μια φιλη

3625131167_e423318530.jpg

Μια παλαιότερη επεξεργασμένη απ το picasa...ψάχνω να βρω την αρχική να την ανεβάσω για να την επεξεργαστεί με photoshop κάποιος εμπειροτερος αλλά δεν την βρίσκω...(τα νεύρα μου):furious3:

287213074_922899fdd0_o.jpg

Ανεβάζω και μερικές απο την εκκολαπτόμενη φωτογράφο που ανταποδίδει τα πολλά πορτραίτα που της τράβηξα στο παρελθόν... Έχει καλό μάτι η άτιμη!

3684389005_5602be6d54.jpg

Kodak Gold 200
Minolta XG1, Rokkor 50mm f1.7 @f2.8

Και όπως είναι προφανες θα έπρεπε να κοιτάω τον δρόμο... :p :p :p

Ανεβάζω και μερικές απο την εκκολαπτόμενη φωτογράφο που ανταποδίδει τα πολλά πορτραίτα που της τράβηξα στο παρελθόν... Έχει καλό μάτι η άτιμη!

3684389005_5602be6d54.jpg

Kodak Gold 200
Minolta XG1, Rokkor 50mm f1.7 @f2.8

Και όπως είναι προφανες θα έπρεπε να κοιτάω τον δρόμο... :p :p :p

Χαμηλό κοντράστ όμως

Είναι το φιλμ Βλάσση έτσι. Μάλιστα είναι απο αυτές με το πιό έντονο κόντραστ και χρώματα. Ίσως είναι και διαφορετικά στην οθόνη μου με τις ρυθμίσεις γάμμα γιαυτό τα βλέπω πιό έντονα εγώ.

Αλλά το Gold σίγουρα δεν είναι και τίποτα το φοβερό. Προσωπικά απο αρνητικά θεωρώ οτι μόνο τα επαγγελματικά αξίζουν πιά. Έλεγα να ανοίξω ένα θέμα με τα φιλμ αυτά αλλα ήθελα να τραβήξω πρώτα και το νέο Ektar για να είναι πιό ολοκληρωμένο. Το έχεις δοκιμάσει καθόλου?

Όχι. Αυτή την εποχή πνίγομαι. Δεν μπορώ να βγω από το σπίτι και δουλεύω όλη νύχτα. Και όταν πάω κάπου, έχω μόνο το βασικό εξοπλισμό (τη d700 με τους 3 ζουμ). Ελπίζω από το Νοέμβριο τα πράγματα να καλυτερεύσουν.

Αν ανοίξεις θέμα, βάλτο ως έγχρωμα φίλμς (διότι έχουμε και τα Α/Μ).

Απάντηση: Πορτρέτο

Αυτό το μικρό είν' όλα τα φράγκα...

και δέν αναφέρομαι σε τεχνικές, γωνίες λήψης κλπ αλλά... στο μικρό που είν' όλα τα φράγκα!

Να το χαίρεστε!

Απάντηση: Πορτρέτο

Σε ευχαριστω πολυ Γρηγορη , να το χαιρονται οι γονεις του .Εγω απλως ετυχε να το φωτογραφησω .-bye-

Όντως πολύ καλή Ηλία.

Η εστίαση στα μάτια του μικρού είναι όλα τα λεφτά σε παιδικό πορτραίτο.

Είναι ότι πιο εκφραστικό υπάρχει στη φύση.