Φωτογραφία πορτρέτου

Απάντηση: Πορτρέτο

attachment.php

CANON 50mm f1.6 1/25 iso 1000

Attachments

• LI1.jpg
    LI1.jpg
    170.2 KB · Views: 248
Re: Πορτρέτο

μια προσπαθεια στο ξενοδοχειο να βγαλω την κοπελα μου φωτογραφια.Εβαλα ενα μαξιλαρι στην απεναντι καρεκλα.εβαλα το sb800 να χτυπαει το μαξιλαρι.Τριποδο δεν ειχα.Ειχα ενα στηριγμα μονο και να το αποτελεσμα.

μια προσπαθεια στο ξενοδοχειο να βγαλω την κοπελα μου φωτογραφια.Εβαλα ενα μαξιλαρι στην απεναντι καρεκλα.εβαλα το sb800 να χτυπαει το μαξιλαρι.Τριποδο δεν ειχα.Ειχα ενα στηριγμα μονο και να το αποτελεσμα.

Βγήκε πολύ καλό αποτέλεσμα.......

Κατι αλλο που θα μπορουσες να κανεις εδω ειναι να αλαξεις λιγο την γωνια και να χρησιμοπιησεις το φως απο πισω σαν backlight, για να φωτισει τα μαλλια της κοπελας για να μην χανεται τοσο η λεπτομερια....ωραια ιδεα το μαξιλαρι παντως-bye-

να στε καλα παιδες....ευχαριστω:)

edit : paulmarinis : μα αυτο εκανα :p πισω ακριβως απο το προσωπο ηταν ενα φως απο τα φωτα του μπαρ..Γιαυτο δινει αυτη την "γιαλαδα" στα μαλια..
Παντως συμφωνα με τον χωρο , ηταν η μοναδικη θεση που μου κανε "κλικ"
thnx κ παλι

Last edited:

να στε καλα παιδες....ευχαριστω:)

edit : paulmarinis : μα αυτο εκανα :p πισω ακριβως απο το προσωπο ηταν ενα φως απο τα φωτα του μπαρ..Γιαυτο δινει αυτη την "γιαλαδα" στα μαλια..
Παντως συμφωνα με τον χωρο , ηταν η μοναδικη θεση που μου κανε "κλικ"
thnx κ παλι

εννουσα αυτο που ειναι διπλα στο ωμο της, αποσπαει λιγο την προσοχη ...
next time:)

Απάντηση: Πορτρέτο

O δημοσιογράφος της εκπομπής "Μένουμε Ελλάδα" της ΝΕΤ,κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων στην Εύβοια το 2007.
Ανορθόδοξο πορτρέτο με ευρυγώνιο Sigma 10-20 @10mm και κάμερα Fuji S2Pro.

attachment.php

Attachments

• DSCF3732.jpg
    DSCF3732.jpg
    200 KB · Views: 249

ενα με ευρυγωνιο....στα 13μμ (26 στο ΦΦ) φ7,1 ισο100

Δύσκολα κάνω σχόλια, αλλά αυτή είναι πάρα πολύ καλή! Και σαν κάδρο, και concept και όλα..... εύγε! Δική σου ιδέα?

ευχαριστω!
γενικα παιζαμε με το μοντελο, glamour θελαμε να πετυχουμε:)