Φωτογραφία πορτρέτου

Re: Πορτρέτο

Αμαν,γαμπροι για την κορη μου!!!:flipout::flipout:.Εν αναμονή του δευτερου και εγω(αγνώστου φιλου),για να δούμε αν ισχύει το ένα ίσον κανένα!
attachment.php

Attachments

• zoslaDSC_7943.jpg
    zoslaDSC_7943.jpg
    129.5 KB · Views: 282
Απάντηση: Πορτρέτο

Ο Παπα-Γιάννης ετών 90 απο τον Πλατανιστό Καρυστίας (γνωστό απο τις τελευταίες πυρκαγιές στην Εύβοια) με την παπαδιά.
Ερήμωσαν τα χωριά του τόπου, το 1965 ζούσαν 1.460 ψυχές, σχολείο είχαν και Γυμνάσιο.
Σήμερα 100 περίπου ηλικιωμένοι έμειναν κάνοντας συντροφιά στα ερείπια των σπιτιών τους.....

Aπο την καταγραφή ανθρώπων και χαρακτήρων που κάνω τα τελευταία χρόνια στην Νότια Εύβοια
attachment.php

attachment.php

Όλες με τη Fuji S2Pro & Tamron SP90. Προσομοίωση φιλμ Tri-X με το Silver Efex Pro στο photoshop

Attachments

• papa_giannis2.jpg
    papa_giannis2.jpg
    268 KB · Views: 203
  • papadia.jpg
    papadia.jpg
    255.8 KB · Views: 199
Απάντηση: Πορτρέτο

attachment.php

Attachments

• ΓŽβ€ΓŽβ€”ΓŽΕ“ΓŽβ€”ΓŽΒ€ΓŽΒ‘ΓŽβ€”ΓŽΒ£192.jpg
    ΓŽβ€ΓŽβ€”ΓŽΕ“ΓŽβ€”ΓŽΒ€ΓŽΒ‘ΓŽβ€”ΓŽΒ£192.jpg
    173.5 KB · Views: 164

Ομορφη προσπαθεια Hero.

Ισως να ηταν λιγο καλητερα το καδρο να ηταν καθετο,και λιγο το φωτισμο να προσεχες περισσοτερο(το σκιερο μερος καπως δε μου καθεται καλα)

Σου λεω τωρα πως το βλεπω εγω,μην νομιζεις οτι ειμαι και εγω expert,σιγουρα θα εχεις πιο επικοδομητικα σχολια και απο αλλα μελη!

πολύ καλή,φωτισμός.(άφλαση?)πόζα,βλέμα,το μόνο που με χαλάει ειναι λίγο η μασχάλι αλλα διορθώνετε ευκολα.

πολύ καλή,φωτισμός.(άφλαση?)πόζα,βλέμα,το μόνο που με χαλάει ειναι λίγο η μασχάλι αλλα διορθώνετε ευκολα.

χωρις φλας στο μπαλκονη ειναι....εσβηνα αλλα δεν μου εβγαινε καλα:)

Re: Απάντηση: Πορτρέτο

Την αδικεί και το χρώμα κατ εμέ.
Παύλο μου επιτρέπεις μια Α/Μ βερσιόν;
χεχε ημουν σιγουρος οτι θα το κανεις.Για να πω την την αληθεια το κανα και εγω αλλα πλακωσε κινιση στην δουλεια και δεν την ανεβασα.

ιδού η δική μου εκδοχη,Πάυλο το ελευθερα ελπιζω να ισχυει και για μένα...
attachment.php

Attachments

• 3938525660_0107150ed7_o.jpg
    3938525660_0107150ed7_o.jpg
    41.1 KB · Views: 151

ωραιοι και οι 2, ΙΜΗΟ:)
ολο το ξεχναω το ασπρομαυρο στα πορτρετα.....
αλλα μαρεσει και το χρωμα!:)

Last edited: