Φωτογραφία τοπίου

Re: Landscape Photography

Ωραια ειναι. Μοιαζει σαν να ειχε κοντρα ηλιο, ομως.

Το χρωμα του νερου εχει γραψει πολυ καλα, και γι'αυτο θα το ηθελα πιο πολυ και λιγοτερο δεντρο. Το βουνο απο πισω χαλαει τη συνταγη λιγο. Αν ξαναπας μπορεις να πετυχεις καλυτερη.

Όλες οι φωτο με Nikon D70 (εκτός από τη μια που έχω σκανάρει)

3b4ff4e2.jpg

Kite surfing στην παραλία Γρίμποβο στην Ναύπακτο

bfeb4758.jpg

Ηλιοβασίλεμα χωρίς χρώματα! στο Σούνιο

2-2.jpg

Πρωινό στο Γύθειο

2.jpg

Αλυκές στο Μεσολόγγι

b649203c.jpg

Το εκκλησάκι της Αγίας Τριάδας στην λιμνοθάλασσα Μεσολογγίου. Η συγκεκριμένη φωτο είναι με την παλιά μου Pentax K-1000 και σκαναρισμένη

DSC_5399.jpg

Στο νησάκι Κάλαμος απέναντι από τον Μύτικα Αιτωλοακαρνανίας

DSC_4291.jpg

Κυνηγώντας τον ’επιούσιο’!

Last edited:

Ωραια ειναι. Μοιαζει σαν να ειχε κοντρα ηλιο, ομως.

Το χρωμα του νερου εχει γραψει πολυ καλα, και γι'αυτο θα το ηθελα πιο πολυ και λιγοτερο δεντρο. Το βουνο απο πισω χαλαει τη συνταγη λιγο. Αν ξαναπας μπορεις να πετυχεις καλυτερη.

Ευχαριστω για τα σχολια. :)

Ισως ξαναπαω καποια στιγμη εκει,ο φωτισμος τοτε οντως δεν ηταν καλος,ειχε εντονο ηλιο.Ειχα παει μεσημερι νταλα,ειχαμε παει για φαι βασικα σε μια ταβερνα,και πηρα και μερικες φωτογραφιες :)

music ωραιες φωτογραφιες,ωραια χρωματα.Στην προτελευταια το καραβακι θα ηταν λιγο καλητερα να ηταν λιγο πιο αριστερα.Αυτη με το φιλμ μ'αρεσει καλητερα απο ολες παντως,εχει πιο ονειρικη χροια.

Last edited:

Γεια σου Γιάννη
ναι όντως, αν ήταν πιο αριστερά θα ήταν πιο ισσοροπημένη η φωτό. Όμως η εμφάνιση του ήταν λίγο ξαφνική και δυστυχώς δεν μπόρεσα να σκεφτώ τόσο πολύ το θέμα της σύνθεσης εκείνη τη στιγμή. Παρ´όλο που έκανα 3-4 λήψεις αυτή ήταν η καλύτερη γιατί φαίνεται και το απέναντι βουνό.

Απάντηση: Landscape Photography

Θα σταθώ στην σκαναρισμένη. Μου αρέσει η ώρα, τα χρώματα στον ουρανό, ο δρόμος που χάνεται στο βάθος, το δέντρο σε πρώτο πλάνο, η όλη σύνθεση.

Βέβαια, καλό θα ήταν να καθάριζες τα σκουπιδάκια του καρέ στον ουρανό.

Θυμάσαι τι φιλμ χρησιμοποίησες;

Οι υπόλοιπες μου φάνηκαν αρκετά ενδιαφέρουσες, αν και δεν είμαι πολύ φίλος του HDR

Re: Απάντηση: Landscape Photography

Θα σταθώ στην σκαναρισμένη. Μου αρέσει η ώρα, τα χρώματα στον ουρανό, ο δρόμος που χάνεται στο βάθος, το δέντρο σε πρώτο πλάνο, η όλη σύνθεση.

Βέβαια, καλό θα ήταν να καθάριζες τα σκουπιδάκια του καρέ στον ουρανό.

Θυμάσαι τι φιλμ χρησιμοποίησες;

Οι υπόλοιπες μου φάνηκαν αρκετά ενδιαφέρουσες, αν και δεν είμαι πολύ φίλος του HDR

Γενικά σε έγχρωμες λήψεις χρησιμοποιούσα Fuji αλλά δεν θυμάμαι ακριβώς τον τύπο

βρε λες να ειναι τα ιδια καϊκια μετα απο 1 χρονο ; :p

DSC_0485a.jpg

κιομως αυτο που βλεπουμε ακρη ακρη ειναι το ιδιο ! κ στην ιδια θεση!

οχι, στη λημνη του παραθωνα ειναι, δεν ξερω τι ειναι ακριβως....