Φωτογραφία τοπίου

Απάντηση: Landscape Photography

IMGP1440.JPG

IMGP1310.JPG

IMGP1290.JPG

IMGP1303.JPG

IMGP1300.JPG

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Landscape Photography

κανονικά :flipout:

Γεια σου Κώστα
Ενδιαφέρουσες λήψεις αλλά όλες έχουν αυτό την περίεργη πράσινη απόχρωση. Είναι θέμα του αισθητήρα ή κάποια συγκεκριμένη άποψη περί χρώματος στην κατόπιν ψηφιακή επεξεργασία των αρχείων;

Re: Landscape Photography

Στην δεύτερη από το πρώτο σετ με ήλιο-σκιά-ήλιο ζωγράφισες. Ποιός είσαι ο Ραφαήλ? :SFGSFGSF:

Διαλεγω τις τρεις πρωτες.
Το ψηφιακο μποκε βεβαια δε νομιζω οτι χρειαζεται σε τετοιες φωτογραφιες.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Landscape Photography

Γεια σου Κώστα
Ενδιαφέρουσες λήψεις αλλά όλες έχουν αυτό την περίεργη πράσινη απόχρωση. Είναι θέμα του αισθητήρα ή κάποια συγκεκριμένη άποψη περί χρώματος στην κατόπιν ψηφιακή επεξεργασία των αρχείων;
δεν ειναι θεμα λήψεις , μετα τις τόνισα γιατι μ αρέσει το πράσινο να το βλέπω καπως τσιτωμένο - ψεύτικο . Ειναι θεμα άποψης

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Landscape Photography

δεν ειναι θεμα λήψεις , μετα τις τόνισα γιατι μ αρέσει το πράσινο να το βλέπω καπως τσιτωμένο - ψεύτικο . Ειναι θεμα άποψης
Μπορεί να μην φαίνονται φυσικές αλλά είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακές.Τρομερή ευκρίνεια!
Πολύ ωραίο αποτέλεσμα!:SFGSFGSF:

Ωραιες Fok... αν και καθετο καδρο, που λενε οτι ειναι πιο δυσκολο σε τοπιο ωστοσο το καταφερες...

Η 2η είναι ο ορισμός του ταιριαστού κάθετου landscape.
Μου αρέσει και η επεξεργασία για πες λεπτομέρειες fok13

οπως σας ειπα και μερικα ποστ πιο πανω μολις αρχισα να ασχολουμαι με τη φωτογραφια..θα ηθελα παρακαλω τα σχολια και τις παρατηρησεις σας για την παρακατω που τραβηξα σημερα..
attachment.php

Attachments

• istioploiko 011.jpg
    istioploiko 011.jpg
    104.1 KB · Views: 79

Τυχερος εισαι... εσυ θα τα ακουσεις παλι...:ADFAD2: Διαβαζα σε ενα αλλο σαιτ κατι πραγματα περι κανονα 2/3 και αριθμου φ για την συνθεση. Βλεπω στη δικη σου εναν αδειο ουρανο και μαλιστα αδιαφορο (δεν υπαρχει ηλιος, συνεφο, πουλι κατι τελος παντων) και αυτο με ενοχλει.

Επισης, εχεις ενα δρομακι που ξεκιναει μεν απο τη γωνια, οπως διαβαζα καπου αλλου, αλλα τερματιζει καπου στη μεση του πουθενα και οχι διαγωνια οπως θα επρεπε... κοινως δεν οδηγει το ματι να διατρεξει τη φωτο...

Σκεφτομαι λοιπον, αν ξαναπερασεις απο κει, και δεν εχει φυγει ουτε το εκκλησακι ουτε η πετρα εκει αριστερα, αν με αλλη γωνια της καμερας και δικης σου θεσης, μπορουσες να εχεις τα ιδια πραγματα στο καδρο, χωρις τον ουρανο ετσι αδειο και με το δρομακι τοποθετημενο καπως πιο διαγωνια...

Αυτα τα ολιγα... τυχερε...:Banane0:

Ας σχολιασει και κανεις αλλος ομως αν τα σκεφτομαι σωστα ή οχι...

Τυχερος εισαι... εσυ θα τα ακουσεις παλι...:ADFAD2: Διαβαζα σε ενα αλλο σαιτ κατι πραγματα περι κανονα 2/3 και αριθμου φ για την συνθεση. Βλεπω στη δικη σου εναν αδειο ουρανο και μαλιστα αδιαφορο (δεν υπαρχει ηλιος, συνεφο, πουλι κατι τελος παντων) και αυτο με ενοχλει.

Επισης, εχεις ενα δρομακι που ξεκιναει μεν απο τη γωνια, οπως διαβαζα καπου αλλου, αλλα τερματιζει καπου στη μεση του πουθενα και οχι διαγωνια οπως θα επρεπε... κοινως δεν οδηγει το ματι να διατρεξει τη φωτο...

Σκεφτομαι λοιπον, αν ξαναπερασεις απο κει, και δεν εχει φυγει ουτε το εκκλησακι ουτε η πετρα εκει αριστερα, αν με αλλη γωνια της καμερας και δικης σου θεσης, μπορουσες να εχεις τα ιδια πραγματα στο καδρο, χωρις τον ουρανο ετσι αδειο και με το δρομακι τοποθετημενο καπως πιο διαγωνια...

Αυτα τα ολιγα... τυχερε...:Banane0:

Ας σχολιασει και κανεις αλλος ομως αν τα σκεφτομαι σωστα ή οχι...

περισσοτερο μου την σπαει που εχεις παλι δικιο:Banane0::Banane0::Banane0:

οπως σας ειπα και μερικα ποστ πιο πανω μολις αρχισα να ασχολουμαι με τη φωτογραφια..

Το ιδιο κι εγω και ας μην το λεω...:afro: ας σε περιλαβω κι εσενα λοιπον...

Νομιζω εχεις ασχημο φως που δεν κολακευει ουτε τον ουρανο ουτε το -εστω και ουδετερο- χρωμα του καικιου. Εχεις κοψει το καταρτι. Επρεπε να περιμενεις να γυρισει κι αλλο το καικι, ωστε να εχεις καλυτερη οψη του. Ο ουρανος παντελως αδιαφορος και με χαλια χρωμα (μου θυμιζει τις ατελειωτες συνεφιες εδω που ειμαι και δεν το συμπαθω καθολου). Πολυ σφιχτο καδρο για θεμα "καικι και θαλασσα"...

Νομιζω πως πιο καλο αποτελεσμα θα ειχες αν απομονωνες καποιο σημειο του καικιου παρα που προσπαθησες να το χωρεσεις ολο... πχ. αν επιανες το διπλωμενο πανι ή τη φουσκα στο πλαι ή την πλωρη μαζι με λιγη θαλασσα, παλι θα καταλαβαιναμε οτι προκειται για καικι στη θαλασσα... αυταααα :ADFADF1:

περισσοτερο μου την σπαει που εχεις παλι δικιο:Banane0::Banane0::Banane0:

Λες...??? Αφου σου ειπα οτι μολις τα διαβαζα...:fahne90:

Ελπιζω οντως να εχω δικιο και να μην λεω πραγματα που δεν ισχυουν...:twoguns: