Φωτογραφία τοπίου

Re: Landscape Photography

Etsap ωραια ατμοσφαιρα...
Και αυτη με το βαζακι καλη...

Πρωτη φορα βλεπω τετοιο πλοιο παντως,παρολο νησιωτης... :confused:
Στην αρχη νομισα οτι ηταν ενα ιστιοφορο πισω απο ενα επιβατιγο πλοιο.

Ωραιες αποχρωσεις etsap. Σε καποιες, θα ηθελα λιγη φωτεινοτητα παραπανω (και ας ειναι βαρυς ο ουρανος).

εμένα μια χαρά μου φαινεται ο ουρανός με το ντεγκραντέ διότι από κάτω η πόλη φαίνεται καλά φωτισμένη.

Ναι αλλα το βλεπεις το ντεγκραντε οτι υπαρχει...μεχρι και η κοπελα μου το προσεξε.
Αυτο εννοω.

να σας ξενερωσω λιγο τωρα
ΑΘηνα :flipout:

attachment.php

Attachments

• pic (19).jpg
    pic (19).jpg
    147.4 KB · Views: 67

Beavis μ'αρεσει η επεξεργασια που κανεις στις φωτο και το τελικο light και smooth χρωματικο/τονικο αποτελεσμα.Και σαν θεματα ειναι ομορφες.

Αυτο που πρεπει να προσεξεις κατα τη γνωμη μου,ειναι να δινεις την ιδια σημασια καποιες φορες και στα καδραρισματα,αλλα και να ειναι και ισιος ο οριζοντας.

Παντως ειναι αναγνωρισιμο το στυλ σου και εχει το δικο του χαρακτηρα,με την ελαφρια hdr εικονα και τα συγκρατημενα σχετικα χρωματα.Ειναι καλο και ενδιαφερον η δουλεια καποιου να εχει προσωπικο χαρακτηρα κατα τη γνωμη μου.

Beavis μ'αρεσει η επεξεργασια που κανεις στις φωτο και το τελικο light και smooth χρωματικο/τονικο αποτελεσμα.Και σαν θεματα ειναι ομορφες.

Αυτο που πρεπει να προσεξεις κατα τη γνωμη μου,ειναι να δινεις την ιδια σημασια καποιες φορες και στα καδραρισματα,αλλα και να ειναι και ισιος ο οριζοντας.

Παντως ειναι αναγνωρισιμο το στυλ σου και εχει το δικο του χαρακτηρα,με την ελαφρια hdr εικονα και τα συγκρατημενα σχετικα χρωματα.Ειναι καλο και ενδιαφερον η δουλεια καποιου να εχει προσωπικο χαρακτηρα κατα τη γνωμη μου.

σε ευχαριστω-bye-
θελω πολυ δουλεια ακομα αλλα αυτο που λες προσπαθω να κανω
για τον οριζοντα αστο να παει,τον πηρε και τον σηκωσε χαχαχα
η επομενη που θα ανεβασω σε λιγο ειναι κοντα στο στυλ που θελω,την τραβηξα στην στοκχολμη

Ωραιος... :smile:

Αυτο το στυλ που ακολουθεις ισως δωσει και εξαιρετικες φωτογραφιες τοπιων/φυσης(χωρις ανθρωπινο στοιχειο),δε θυμαμαι αν εχεις ηδη ανεβασει καποια,παντως αν βρεθεις σε κανενα ωραιο τοπιο,δοκιμασε το.

Βεβαια το ιδανικο που ειχα στο μυαλο μου για landscape,για χρωματα,κοντραστ κτλ,το εχει πετυχει ο chriss σε κατι ληψεις που ειχε ανεβασει!Natural και smooth :smile:

Etsap ωραια ατμοσφαιρα...
Και αυτη με το βαζακι καλη...

Πρωτη φορα βλεπω τετοιο πλοιο παντως,παρολο νησιωτης... :confused:
Στην αρχη νομισα οτι ηταν ενα ιστιοφορο πισω απο ενα επιβατιγο πλοιο.

Κι εμενα μου φανηκε εντυπωσιακο, σαν παλιο ιστιοφορο, και γι αυτο το ...ξεσκισα στις φωτο...

Ωραιες αποχρωσεις etsap. Σε καποιες, θα ηθελα λιγη φωτεινοτητα παραπανω (και ας ειναι βαρυς ο ουρανος).

Για τη φωτεινοτητα, ας οψεται ο Tamron 17-50 2.8, που μου υποφωτιζει απο 0,7 εως 1.3 στοπ καθε φορα, σε σχεση με τον Nikon 50 1.8 που τον συγκρινω.
Δεν ξερω αν φταιει το δικο μου κομματι, ή ειναι προβλημα συνεργασιας του μοντελου με την D300 μου...
Τις λυσσαξα στο fill στο ACR για να φωτιστουν λιγο, παρολο που ειχα μονιμα το compensation στο +
Καμμια ιδεα?