Φωτογραφία τοπίου

Re: Landscape Photography

Και οι δύο μου αρέσουν Fok ειδικά η 2η με το μπαμπας-παιδί δεντρο είναι εντυπωσιακή. Εχεις κανένα κλικ με λιγο περισσότερο έδαφος?
Η πρώτη πράγματι "χανει" λίγο με το κόψιμο της αντανάκλασης, με λίγο μικρότερο χρόνο π.χ 2-3" δοκίμασες και δεν έγραφε καλά η λιμνούλα?

Γινόταν και αυτό αλλα το διαφραφμα πηγαινε στο 32 και εκει ο φακος δεν ξερω ποσο καλα (δεν) αποδίδει.
Σας ευχαριστω για τα σχόλια :)

Φρέσκες...

Νεστόριο (River Party)

SH106327.jpg

Τριεθνές. Το νοητό σύνορο Ελλάδας - Αλβανίας - Σκοπίων.

SH106161.JPG

Μεγάλη Πρέσπα

SH106120.JPG

Και η μικρή παγωμένη.

SH106115.JPG

H μηχανή είναι της πλάκας. Μία Samsung Pro815. Τα μέρη από μόνα τους είναι φανταστικά. :smile:

Ευχαριστώ.
Τα μέρη είναι καταπληκτικά.
Αυτό που πραγματικά με χάλασε είναι ότι χρησιμοποίησα το photoshop κατά κόρον για να αφαιρώ από τις φωτογραφίες τα μπυρομπούκαλα και τα σκουπίδια που υπάρχουν πάνω στη παγωμένη λίμνη και τον κάδο σκουπιδιών που υπήρχε στο ίδιο πλάνο!

Απάντηση: Landscape Photography

Ενα πανόραμα απο το καλοκαίρι!
Άνδρος, Άχλας
Με το sweep panorama mode της ΝΕΧ5
6949790973_4d59991549_o.jpg

Απάντηση: Landscape Photography

Άλλη μία απο την απέναντι πλευρά. Δυστυχώς μου κάηκαν τα λευκά μιας και η έκθεση σε αυτό το mode γίνεται αυτόματα και σώνει μόνο σε jpeg.
6949778383_f5462cb5da_o.jpg

Drek, ενω δειχνει να εχει ηλιοφανεια, δεν εχει καθολου χρωμα η φωτο (για τοπιο)... μαλλον ειναι αυτο που λενε, σκληρο φως...????

Κόντρα ήλιος, αλλά το χρώμα ήταν αυτό που φαίνεται.. :)

Drek, ενω δειχνει να εχει ηλιοφανεια, δεν εχει καθολου χρωμα η φωτο (για τοπιο)... μαλλον ειναι αυτο που λενε, σκληρο φως...????

Ο κοντρα ηλιος σπανια βοηθα στην αναδειξη χρωματικων επιφανειων.Γεμιζει με σκιες και μικροσκιες ο τοπος .

Drek αγορι μου που ειναι αυτος ο τοπος και τι πεζοπορικη παρεα ειναι τουτη ?

Ο τόπος είναι το Καλλίδρομο κατεβαίνοντας προς Παλαιοχώρι.
Η δε πεζοπορική παρέα ήταν ο αρχηγός της εξόρμησης με όσους ήθελαν να φτάσουν πρώτοι στην ταβέρνα :P και άφησαν τους υπόλοιπους πίσω να ψάχνουν το μονοπάτι ...

Δε πολυφαίνεται στη φωτογραφία λόγω της σχετικά μικρής ανάλυσης, αλλά όλη η πλαγία ήταν σκαμένη από αγριογούρουνα!
Γενικά πολύ καλή "εκδρομή", ωραίο βουνό το Καλλίδρομο (και ήπιο για πεζοπορεία) ....

Σαν φυσιολάτρης και περιηγητης έχω να ρωτήσω ποια είναι η ταβέρνα?

Το καθαρο παραθυρο αναιρειται απο το καυσαεριο. Κριμα θα ηταν καλη φωτο με φοντο τον Τιβερη.
Χμμ.. βλεπω οτι ειναι και λιγο σκουριασμενο το φτερακι του αεροσκαφους..

D7K_4574.jpg