Εκει χρειάζεται. Ειδικά τώρα που δεν κοστίζουν οι ριπές, τραβάς συωέχεια και μετά κάνεις επιλογή.
Αυτή πράγματι είμαι μια ουσιαστική διαφορά με το παρελθόν, οι φωτογραφίες τώρα είναι τσάμπα ενώ τότε μόλις 8 δευτερόλεπτα έτρωγαν ένα ολόκληρο φιλμ. Βάλε και το κόστος εμφάνησης- εκτύπωσης για δεις τι τράβηξες... αστα να πάνε!
Υπάρχουν περιπτώσεις που είναι χρήσιμες οι ριπές, όπως η φωτό που ανέβασε ο Βασίλης με το κύμα.
Στη φωτογραφία αυτή έχει αποτυπωθεί η μανία και η αγριάδα της θάλασσας σε όλο της το μεγαλείο. Τη κοιτάζω και νιώθω πάνω μου την υγρασία από τα σταγονίδια που αιωρούνται στον αέρα.
Αλλα δεν ξέρω... 3 ή 5 fps είναι τόσο μεγάλη διαφορά;
Αλήθεια Βασίλη, με ριπή την τράβηξες;
Δεν κουράστηκα ιδιαίτερα γι αυτή τη λήψη. Απλά 20 μέτρα απο την πόρτα μου.
Δεν κουράστηκα ιδιαίτερα γι αυτή τη λήψη. Απλά 20 μέτρα απο την πόρτα μου. Μπορεί να ήθελε λίγο φώς παραπάνω το καϊκι, αλλά δεν πειράζει:SFGSFGS5:
![]()
Xρήστο η δεύτερη φωτογραφία σου με τίτλο "Διακοπές" είναι εξαιρετική! Μπράβο.
Σωστή τοποθέτηση του ορίζοντα στο κάτω 1/3 της εικόνας, όμορφα γραμμένες σιλουέττες και χρώμα δυναμίτης.
Μια παρατήρηση μόνο πού δεν έχει να κάνει με τις φωτογραφίες αλλά με την συνοχή τους στη gallery σου. Θα προτιμούσα πιό συγγενή μεταξύ τους θέματα, βέβαια αυτό είναι κάτι πού εύκολα μπορείς να το αλλάξεις.
Μπορείς να ανεβάζεις και μεμονωμένες φωτογραφίες στο φόρουμ ώστε να επικεντρώνεται καλύτερα η κριτική των μελών στη συγκεκριμένη.
Φιλικά![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.