Φωτογραφία τοπίου

Re: Landscape Photography

Ναι, 99% σκαφος αναψυχης ειναι αλλα επειδη υπαρχουν λιγα παρομοια αλιευτικα (χλιδατα) σε Ελληνικα υδατα, γιαυτο ρωτω.

Ηλια παρα πολυ ωραια η φωτο σου!

Το σκαφος που κλεβει την παρασταση στα αριστερα τι ειδους ειναι? Αλιευτικο η ιστιοφορο αναψυχης?

Eίναι σκάφος για αναψυχής. Σε πηγαίνει σε διάφορους προορισμούς 1ας μέρας (νομίζω ότι σε πάει κουφονίσια από Αγία Άννα και σε γυρίζει το βράδι). :2thumb22sup:
Δεν είναι τόσο χλιδάτο όσο φαίνεται στην φωτό. Γιαυτό και πιάνει τόσο λίγο μέρος από το καρέ.

Last edited:

Γεια σου βρε Δημητρη με τις εξωτικες σου φωτο! Αναρωτιεμαι αν θα ειχε διαφορα στο αποτελεσμα αν χρησιμοποιουσες αλλους φακους εκτος απο αυτους της υπογραφης σου.

Δεν ειμαι Χιο τωρα που μιλαμε, πηγα, γυρισα και θα ξαναφυγω την αλλη βδομαδα παλι για το νησι. Μου φαινεται οτι θα σε αγκαρεψω για ενα μαθημα επεξεργασιας απο τον Οκτωβρη...Aψογος:))

Αυτος που μου ελειπε ηταν ενας tokina 11-16 ή ενας υπερευρυγώνιος....οτι αλλο και να ειχα θα επερνα σχεδον το ιδιο αποτέλεσμα...!! ;-)), Ευχαριστώ πολύ Μιχάλη, θα τα πουμε!! ολο εκδρομούλες μου εισαι!!χεχεχε

Αυτος που μου ελειπε ηταν ενας tokina 11-16 ή ενας υπερευρυγώνιος....οτι αλλο και να ειχα θα επερνα σχεδον το ιδιο αποτέλεσμα...!! ;-)), Ευχαριστώ πολύ Μιχάλη, θα τα πουμε!! ολο εκδρομούλες μου εισαι!!χεχεχε

Nαι, ολο εκδρομουλες..απο το ενα σπιτι στο αλλο :)))

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ....φοβερή αντανάκλαση μπράβο σου...!! Μου δινει την αίσθηση οτι γερνει προς τα δεξιά λίγο...μάλλον γιατι ειναι το βουναλακι απο αριστερα..

7773171932_b212084f22_c.jpg

B. Εύβοια....

Οντως πολυ καλη... αν βοηθουσε και το συνεφο που σκεπαζει το βουνο (να μην κοβοταν ετσι)...

Απάντηση: Landscape Photography

Σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια. Η φωτογραφία ειναι κολάζ απο 4-5 φωτογραφίες.
-Δε γέρνει η φώτο απλά είναι η ιδιομορφία του εδάφους + το κολάζ μπορεί να έχει κάνει κάποια παραμόρφωση.
-Η πέτρα κάτω χμμμ δε ξέρω αν θέλω να την βγάλω... μου δίνει κατι στο foreground.
-Θα ήθελα λίγο αέρα αριστερά ακόμα να πάρω τη λίμνη περισσότερο.
-Τα σύννεφα που κόβουν το βουνό... δε μπορούσα να κάνω κάτι. αν και μετά από λίγο έφυγαν όλα, αλλά το πολύ φως και ο κενός ουρανός δε θα την έκαναν τόσο δυνατή.