Φωτογραφία τοπίου

Re: Landscape Photography

Οφ τοπικ

Εκεινο το αεροπλανοφορο θα το φωτογραφισει κανεις?
Μεχρι την Παρασκευη θα ειναι εδω...

το εχω βγαλει και σε πιο κοντινο απλα ειναι πιο βαρετες και δεν τις ανεβασα....

1899825_10151902464252511_1428479060_o.jpg

10001173_10151902465487511_504046281_o.jpg

1947402_10151902464427511_1014541020_n.jpg

Πολυ ωραια η πρωτη αν και με το συγκεκριμενο φοντο χανει πολυ (το αεροπλανοφορο)

εγω εκανα 10 λεπτα ποδηλατο για να την τραβηξω με αυτο το φοντο παντως:)

Πολύ ωραίες Παύλο! Ειδικά του αεροπλανοφόρου, και ειδικότερα η δεύτερη!

Την έχεις καταβρεί βλέπω με τον τιλτ! χεχε
Η πρώτη μου αρέσει πολύ.
Η δεύτερη με μπερδεύει λιγο. Ίσως να μην έκοβα τοσο πολυ την προβλήτα απο κάτω. Και το φοντο με αποσυντονίζει λίγο. Θα το ήθελα είτε ακόμα πιο θολό, ή νετ να φαίνεται το τανκερ(?) πίσω καλά. Έτσι ειναι κατι ενδιάμεσο που μπερδεύει το ματι μου.

εγω εκανα 10 λεπτα ποδηλατο για να την τραβηξω με αυτο το φοντο παντως:)
Να και που η φωτογραφία γυμνάζει.
Άξιζε τον κόπο σίγουρα.
Θα συμφωνήσω για την πρώτη ότι μπερδεύει το φόντο.

Αυτες δεν τις είδα με το αεροπλανοφόρο...

Εγώ θα διαφωνίσω εδώ. Η πρώτη είναι και η καλύτερη απο αυτές με φόντο την Αθήνα. Μη σου πώ θα ήθελα και με μεγαλύτερη μεγεθυνση το φόντο με κάποιον τηλεφακό. Αλλά σε πιο καθαρή μέρα που θα φυσάει για να φύγει η θολούρα της πόλης πίσω. Αν και έτσι (και με τα χρώματα) μου κάνει κάτι σε Elysium/District 9.

Την έχεις καταβρεί βλέπω με τον τιλτ! χεχε
Η πρώτη μου αρέσει πολύ.
Η δεύτερη με μπερδεύει λιγο. Ίσως να μην έκοβα τοσο πολυ την προβλήτα απο κάτω. Και το φοντο με αποσυντονίζει λίγο. Θα το ήθελα είτε ακόμα πιο θολό, ή νετ να φαίνεται το τανκερ(?) πίσω καλά. Έτσι ειναι κατι ενδιάμεσο που μπερδεύει το ματι μου.

AΛεξ, αεροπλανοφορο ειναι, του george bush:)
ναι ωραιο ειναι το τιλτ, δοκιμαζω διαφορα τωρα με αυτο

Αυτες δεν τις είδα με το αεροπλανοφόρο...

Εγώ θα διαφωνίσω εδώ. Η πρώτη είναι και η καλύτερη απο αυτές με φόντο την Αθήνα. Μη σου πώ θα ήθελα και με μεγαλύτερη μεγεθυνση το φόντο με κάποιον τηλεφακό. Αλλά σε πιο καθαρή μέρα που θα φυσάει για να φύγει η θολούρα της πόλης πίσω. Αν και έτσι (και με τα χρώματα) μου κάνει κάτι σε Elysium/District 9.

Αυτη ειναι τραβηγμενη με τον Jupiter 21 200/4, και ειναι πανοραμα απο 7-8 φωτος....
Το εχουν παρκαρει ετσι ωστε αποκει που το τραβαγα ηταν πολυ μακρια απο μενα και πολυ κοντα στην αλλη οχθη, για αυτο νομιζω δεν ξεχωριζει τοσο πολυ....

Αυτες δεν τις είδα με το αεροπλανοφόρο...Εγώ θα διαφωνίσω εδώ. Η πρώτη είναι και η καλύτερη απο αυτές με φόντο την Αθήνα. Μη σου πώ θα ήθελα και με μεγαλύτερη μεγεθυνση το φόντο με κάποιον τηλεφακό. Αλλά σε πιο καθαρή μέρα που θα φυσάει για να φύγει η θολούρα της πόλης πίσω. Αν και έτσι (και με τα χρώματα) μου κάνει κάτι σε Elysium/District 9.

Ο Πειραιας ειναι
-bye-

(και ειναι και πολυ καθαρη η ατμοσφαιρα σημερα)

χαχα, αθήνα πειραιάς, σε λεπτομέρειες θα μείνουμε! χεχε

Σε τέτοιες αποστάσεις είναι σίγουρα δύσκολο να έχεις πολύ καθαρή ατμόσφαιρα, ειδικά δίπλα στην θάλασσα...

χαχα, αθήνα πειραιάς, σε λεπτομέρειες θα μείνουμε! χεχε

Σε τέτοιες αποστάσεις είναι σίγουρα δύσκολο να έχεις πολύ καθαρή ατμόσφαιρα, ειδικά δίπλα στην θάλασσα...

Φαγαμε 2 τις προαλλες απο τους Αθηναιους στο ποδοσφαιρο, πως ειναι το ιδιο ? :p

Σωστο αυτο που λες περι ατμοσφαιρας, αλλα εδω και κανα 2 μερες η ορατοτητα ειναι α-π-ι-σ-τ-ε-υ-τ-η

Πχ, απο Θυμαρι Αττικης, φαινεται ΚΑΘΑΡΑ (με την βοηθεια κυαλιων..) το Μαιναλο (κεντρο πελοπονησσου)

εγω παντως ηθελα ξανα αυτη την ομιχλη που ειχε πιασει πριν 2 ευδομαδες:)