Να και που η φωτογραφία γυμνάζει.εγω εκανα 10 λεπτα ποδηλατο για να την τραβηξω με αυτο το φοντο παντως![]()
Την έχεις καταβρεί βλέπω με τον τιλτ! χεχε
Η πρώτη μου αρέσει πολύ.
Η δεύτερη με μπερδεύει λιγο. Ίσως να μην έκοβα τοσο πολυ την προβλήτα απο κάτω. Και το φοντο με αποσυντονίζει λίγο. Θα το ήθελα είτε ακόμα πιο θολό, ή νετ να φαίνεται το τανκερ(?) πίσω καλά. Έτσι ειναι κατι ενδιάμεσο που μπερδεύει το ματι μου.
Αυτες δεν τις είδα με το αεροπλανοφόρο...
Εγώ θα διαφωνίσω εδώ. Η πρώτη είναι και η καλύτερη απο αυτές με φόντο την Αθήνα. Μη σου πώ θα ήθελα και με μεγαλύτερη μεγεθυνση το φόντο με κάποιον τηλεφακό. Αλλά σε πιο καθαρή μέρα που θα φυσάει για να φύγει η θολούρα της πόλης πίσω. Αν και έτσι (και με τα χρώματα) μου κάνει κάτι σε Elysium/District 9.
Αυτες δεν τις είδα με το αεροπλανοφόρο...Εγώ θα διαφωνίσω εδώ. Η πρώτη είναι και η καλύτερη απο αυτές με φόντο την Αθήνα. Μη σου πώ θα ήθελα και με μεγαλύτερη μεγεθυνση το φόντο με κάποιον τηλεφακό. Αλλά σε πιο καθαρή μέρα που θα φυσάει για να φύγει η θολούρα της πόλης πίσω. Αν και έτσι (και με τα χρώματα) μου κάνει κάτι σε Elysium/District 9.
χαχα, αθήνα πειραιάς, σε λεπτομέρειες θα μείνουμε! χεχε
Σε τέτοιες αποστάσεις είναι σίγουρα δύσκολο να έχεις πολύ καθαρή ατμόσφαιρα, ειδικά δίπλα στην θάλασσα...
εγω παντως ηθελα ξανα αυτη την ομιχλη που ειχε πιασει πριν 2 ευδομαδες![]()
κανα αεροπλανοφο μονο λειπει![]()
Panorama απο 25 jpegs
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.