Φωτογραφία τοπίου

Re: Landscape Photography

attachment.php

Λίμνη Πλαστήρα

Attachments

• ASC_0706_1.jpg
    ASC_0706_1.jpg
    68.3 KB · Views: 169

Μου θυμίζει κάτι απο X-Files. Μυστήρια καλή. Αυτό που φαίνεται στο νερό είναι η επιφάνειά του ή είναι θόρυβος; Και η άλλη που ανέβασες με την συννεφιά, ειδικά αυτήν που τραβήξει σε διάταξη portait, είναι μαμάτη.

Μου θυμίζει κάτι απο X-Files. Μυστήρια καλή. Αυτό που φαίνεται στο νερό είναι η επιφάνειά του ή είναι θόρυβος; Και η άλλη που ανέβασες με την συννεφιά, ειδικά αυτήν που τραβήξει σε διάταξη portait, είναι μαμάτη.

To νερό είναι ...

βαλτε καμια φωτογραφια απο SLR μηχανη να τις συγκρινουμε με τις compact μηχανες θα ειχε πολυ ενδιαφερον να δουμε διαφορες μεταξυ των 2 και να ειναι σε μεγαλες διαστασεις οπως οι δικες μου , δηλαδη οχι σε μικρες αναλυσεις και οχι επεξεργασμενες

δεν θα σταθω στην επεξεργασια γιατι αν και ειναι πολυ σημαντικο μερος της συγκεκριμενης φωτογραφιας, νομιζω οτι θα χαθει το νοημα.

Και το νοημα ειναι......Πολυ καλα πας. Συνεχισε!!!

off topic: ασχετο αλλα το θυμηθηκα. Στην φωτο με τον χαρτοπαικτη ηθελα να σου πω οτι τα δακτυλα ειναι κριμα που τα αφησες φλου. Ειναι πολυ δυναμικο κομματι τα χερια. Απλως τωρα το θυμηθηκα.

Απάντηση: Landscape Photography

Aυτό είναι ένα τοπίο του "χεριού" σου Αλέξη!
Μπράβο σου όντως που πειραματίζεσαι.

Πότε πήγες στην Αφρική ρε θηρίο;-bye-

Εξαιρετική!

@Βλάση, η λίμνη Πλαστήρα μου αρέσει πολύ!:grinning-smiley-043

Πότε πήγες στην Αφρική ρε θηρίο;-bye-

Εξαιρετική!

@Βλάση, η λίμνη Πλαστήρα μου αρέσει πολύ!:grinning-smiley-043

Να πας τότε, διότι είναι πολύ φωτογραφικό μέρος. Εγώ πήγα φέτος για δεύτερη φορά κι ήξερα τί να τραβήξω και πότε.

Στα προσεχή μου σχέδια.

Όπως επίσης και το φράγμα του Μόρνου, στο Λιδωρίκι

Έχω ακούσει οτι είναι πολύ ωραία πράγματι. Και κάνουν και διάφορα με κανόε και βαρκούλες μου είπαν που πρέπει να είναι πολύ καλή φαση...

Πολύ έξυπνο κάδρο, το οποίο το συνιδητοποιείς όταν διαβάσεις τον τίτλο του ποιητή (του Billy δηλαδή). Ωραίοοοοοοος......

Κορινθιακος κολπος, αποψη απο το Λουτρακι.

Πριν χρονια με την SONY P93.

attachment.php

Attachments

• ΓŽΕ‘ΓŽΕΈΓŽΒ‘ΓŽβ„’ΓŽΒΓŽΛœΓŽβ„’ΓŽβ€˜ΓŽΕ‘ΓŽΕΈΓŽΒ£ 3.jpg
    ΓŽΕ‘ΓŽΕΈΓŽΒ‘ΓŽβ„’ΓŽΒΓŽΛœΓŽβ„’ΓŽβ€˜ΓŽΕ‘ΓŽΕΈΓŽΒ£ 3.jpg
    53.4 KB · Views: 127
Last edited:

Πάρα πολύ ωραίο κάδρο, όμορφη εικόνα.

@Billy, εξαιρετικός εκπρόσωπος ενός είδους φωτογραφιών που μου αρέσει πολύ να βλέπω.

Η φωτογραφία του Κορινθιακού από το Λουτράκι (λίγο πιο πέρα από τη cocoon, για να θυμόμαστε και τα νιάτα μας ...χεχε) είναι πολύ ωραία!Προσφέρει ηρεμία...

Δοκίμασε να την τραβήξεις με την SLR (canon έτσι;)