Φωτογραφία τοπίου

Re: Landscape Photography

Κορινθιακος κολπος, αποψη απο το Λουτρακι.

Πριν χρονια με την SONY P93.

attachment.php

Πάρα πολύ καλή. Δίνει την αίσθηση της ερημιάς...Συγχαρητήρια...

Δοκίμασε να την τραβήξεις με την SLR (canon έτσι; )

ίσα-ίσα η παραπάνω λειτουργεί ως ενίσχυση της άποψης πως η μηχανή πολύ μικρό παίζει τελικά ρόλο. Η στιγμή, το φως, η μέσα από το κάδρο άποψη...

Κρητη, με την παλια μου Ixus

ΥΓ Πως γινεται να ενσωματωθει η φωτο μεσα στο κειμενο?

Attachments

• K01.jpg
    K01.jpg
    121.4 KB · Views: 39

ίσα-ίσα η παραπάνω λειτουργεί ως ενίσχυση της άποψης πως η μηχανή πολύ μικρό παίζει τελικά ρόλο. Η στιγμή, το φως, η μέσα από το κάδρο άποψη...

Τάσο, I couldn't agree more, άλλωστε είναι κάπως δύσκολο να πετύχεις τις ίδιες συνθήκες που αναφέρεις.

Το είπα από την άποψη ότι θα έχει μια διαφορετική (ίσως καλύτερη) άποψη του ίδιου μέρους, μιας και είναι κοντά μας...τίποτε άλλο.

Ωραία είναι Τζίμη.
Θα μπορούσε όμως να είναι καλύτερη αν την ίσιωνες λίγο και έβαζες τη μοτοσικλέτα λίγο πιο δεξιά -bye-

Thanks Ηλια. Το δοκιμασα αλλα μετα φαινεται να γερνει η μηχανη. Την ωρα που την τραβηξα μου φανηκε καλυτερο το καδρο ετσι. Θα μπορουσε βεβαια να εινα τραβηγμενη καλυτερα ...

Η φωτογραφία του Κορινθιακού από το Λουτράκι (λίγο πιο πέρα από τη cocoon, για να θυμόμαστε και τα νιάτα μας ...χεχε) είναι πολύ ωραία!Προσφέρει ηρεμία...

Δοκίμασε να την τραβήξεις με την SLR (canon έτσι;)

Για την ακριβεια, τη φωτογραφία την τραβηξε η μητερα μου, ημουν κι εγω διπλα ομως…

Κανονικα επρεπε να παει στο θέμα magic light.

Νομιζεις ότι δεν εχω δοκιμασει να ξαναπερασω από το ιδιο σημειο? Τετοια χρωματα δεν τα πετυχαινεις, κάθε μερα. Εχω πετυχει κιτρινο πορτοκαλι ηλιοβασιλεμα, ασπρο-γκρι συννεφο και θαλασσα, αλλα τετοια χρωματα δεν εχω ξαναπετυχει.

Αυτά είναι τα κανονικα χρωματα, δεν έχει γίνει καμία επεξεργασια.

Έχει γίνει sticky (resize και ανέβασμα φωτογραφιών) για το πως θα το κάνεις με 3-4 κινήσεις.

thanks.

PS. Εισαι πολυ τυχερος που εχεις τετοια θεα απο το σπιτι σου

Απάντηση: Landscape Photography

Bρε Ντίνο αυτό το πλαίσιο χαλάει τις φωτογραφίες σου, αποπροσανατολίζει το μάτι και κάνει την όλη εικόνα φλύαρη.
Άν θες χρησιμοποίησε κάποιο ουδέτερο πχ γκρί ή μαύρο.

Και κάτι άλλο γενικότερα, όταν μικραίνουμε τις φωτογραφίες για να τις ανεβάσουμε στο web, πρέπει να τους δώσουμε λίγη οξύτητα (sharpness) γιατί αυτή χάνεται κατα το resize.

Re: Απάντηση: Landscape Photography

Bρε Ντίνο αυτό το πλαίσιο χαλάει τις φωτογραφίες σου, αποπροσανατολίζει το μάτι και κάνει την όλη εικόνα φλύαρη.

Βασίλη αν έχεις την καλοσύνη και έχεις και χρόνο, ανέβασε πως γίνεται το πλαίσιο στο (photoshop-how to)...-bye-

Τέλη Δεκέμβρη στο Mediteranean Cosmos στην Θεσσαλονίκη. Τα δεντράκια είχαν μείνει γυμνά και τα σύννεφα απο πάνω πολύ ελκυστικά!

3240252728_09b9314e9c_b.jpg

Με Fuji Velvia 100F ληγμένο και τον Nikkor 50mm 1.8 AIS στο f8

Re: Απάντηση: Landscape Photography

Τις παιρνω απο το φωτομπακετ Βασιλη και τις ειχα ανεβασει με κορνιζα.Τα οριντζιναλ ειναι χωρις επεξεργασια (κορνιζα) αλλα πρεπει να τα ξανανεβασω.