Φωτογραφία τοπίου

Re: Landscape Photography

Εκείνη την ημέρα στα Γιάννενα όταν ξεκινήσαμε είχε -5.
Όταν λοιπόν φτάσαμε εκεί πάνω, μετά από λίγο ο μονδέλος άρχισε τα "πω πω τι κρύο", "κρυώνω" κ.λπ..
Οπότε γυρνάω και τον ψαρώνω λέγοντάς του: "τι κάνεις έτσι σαν καμιά παλιόγρια μωρέ? -8 έχει! στα Γιάννενα είχε -5 και δεν γκρίνιαζες! τι σε έπιασε εδώ?"
Ψάρωσε ο καημένος και όσο και να τουρτούριζε δεν ξαναπαραπονέθηκε!
Απλά καθόταν πιο πολύ ώρα μέσα στο αυτοκίνητο όσο εγώ έβγαζα έξω τις φωτογραφίες.
Με έβλεπε και εμένα άνετο -μου αρέσει το κρύο- πείστηκε εντελώς.
Αφού τελείωσα και ξεκινήσαμε να κατεβαίνουμε προς το Μέτσοβο -για λουκάνικα, κοντοσούβλια και λοιπά υγιεινά- του έδειξα το θερμόμετρο!
-26 οC !!!
O φουκαράς αντί να γίνει θηρίο, ανακουφίστηκε!
γυρνάει και μου λέει: "είπα και εγώ με -5 δεν κρύωνα και τώρα με -8 πέθανα στο κρύο? Νόμιζα ότι ήμουν άρρωστος! ααααχ πολύ ανακουφίστηκα που είμαι καλά!!! "
:flipout:

Απάντηση: Landscape Photography

Ναι αλλά τώρα θα πρέπει να ανεβάσεις φωτογραφία του! Έστω όχι στο φλικρ, εδώ στον σέρβερ που είναι πριβέ!! :flipout:

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

rural by S_end, on Flickr

Δεν κατάλαβες.... εκείνη που είναι τυλιγμένος με το σάλι, σαν προσκυνήτρια από το Μπαγκλαντές! Εκείνη και αν είναι ο ορισμός του μυστηρίου! :Banane0:

Re: Απάντηση: Landscape Photography

tumblr_nbbtemaVto1rptynco1_1280.jpg

tumblr_nbbtemaVto1rptynco2_1280.jpg

H πρώτη στη Σκιάθο, η δεύτερη από τον Πηνειό στη Λάρισα

Ε νάτος λοιπόν!

In dark alleys by ChrisBrn, on Flickr

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Κοίτα μη βάλεις καμία φάτσα - κάρτα και χαλάσουμε το μυστήριο!

Κανονικά θα πρέπει να συγκεντρώσουμε σε ένα άλμπουμ όλες τις φωτογραφίες που τον χρησιμοποιούμε ως μοντέλο!

shadows by S_end, on Flickr

the passer-by by S_end, on Flickr

....Σκοτεινοί τύποι.....

Aυτο, πριν καποια λιγα χρονια, ηταν ενα βουνο γεματο δεντρα μεχρι εκει που εφτανε το ματι... ενας ανεμοστροβιλος το εφερε στην κατασταση που ψιλο-φαινεται απο τη φωτογραφια...

Untitled_Panorama2_LR.jpg by 1L1as, on Flickr

Που είναι?

Χρσητο ειναι αυτα http://en.wikipedia.org/wiki/High_Tatras

και εδω ενα αποσπασμα για την καταστροφη τους

The High Tatras - the unique land with values that cannot be expressed in numbers - has been completely changed by a windstorm on November 19, 2004. Expressed in numbers - the windstorm destroyed 40-50 kilometers long and three kilometers wide zone of lands.

Τουλαχιστον αυτα καταστραφηκαν απο την ιδια την φυση, καποια άλλα ακομα πιο ομορφα, τα καινε οι κατοικοί τους, χρονια τωρα...

Απάντηση: Re: Landscape Photography

βλέπω κάτι τέτοιες φωτογραφίες και σκέφτομαι: "πως είναι τόσο καθαρή? άνοιξε το παράθυρο και βγήκε έξω? πέτυχε καθαρό φινιστρίνι? ζήτησε από την αεροσυνοδό αζαξ και χαρτί?"

μουμπλε...μουμπλε...μουμπλε...

:SFGSFGSF:

Re: Απάντηση: Re: Landscape Photography

Η φωτογράφηση από το αεροπλάνο είναι συναρπαστική και αρκετές φορές δίνει εκπληκτικές εικόνες. Μερικές φορές έχω αποθανατίσει σκηνές, τις βλέπω εκ των υστέρων και πάλι με εντυπωσιάζουν τόσο πολύ που απορώ και εγώ πως έκανα μια τέτοια καταγραφή.

Window
by Costas S. T., on Flickr