Φωτογραφία τοπίου

Re: Landscape Photography

Πολύ όμορφες!
Να ρωτήσω όμως κάτι άσχετο Κώστα.
Στο αεροδρόμιο όταν περνάς από έλεγχο (ασφαλείας) σου ζητάνε να ανοίξεις την μηχανή (να βγάλεις τον φακό από το σώμα)?
Μου το κάνανε μια φορά σε πτήση από Αθήνα για Γιάννενα και σπάστηκα τόσο που δεν την ξαναπήρα μαζί σε πτήση.

Οχι βέβαια. Ποτέ δεν μου έχουν ζητήσει κάτι τέτοιο και πάντα την φωτογραφική μου τσάντα την περνώ ως χειραποσκευή ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΩ καν, τόσο στις πτήσεις εσωτερικού όσο και στις διεθνείς.

Εμένα μου το ζητάνε πάντα. Και στο Βενιζέλος, και στο αερδρόμιο του Ηρακλείου, και στο Παρίσι και στη Ρώμη. Εδώ ζητάνε να βγάλω ακόμα και το καπάκι από τους φακούς.

Δεν της μεταμοσχεύεις κανά συννεφάκι ?
Νομίζω θα δώσει το κάτι τις παραπάνω εφόσον ήδη έχεις τον ωραίο χρωματισμό στις κορυφές από τον ήλιο :)

Νομίζω πως σε είδα όταν σκαρφάλωνες το βουνό για να βγάλεις την photo.
Εσύ δεν ήσουν αυτός ? :D

4.jpg

Συμφωνώ!
Εξάλλου άλλο ήθελα να δείξω...το μέγεθος και την ερημιά.
Σε μεγάλο μέγεθος (έχω 27 imac) δείχνει καλά...

Αρμονικη φωτογραφια, αν και δεν ειμαι ιδιαιτερα υπερ της προσθηκης εξωτερικων στοιχειων στο post processing.

Αρμονικη φωτογραφια, αν και δεν ειμαι ιδιαιτερα υπερ της προσθηκης εξωτερικων στοιχειων στο post processing.
Ευχαριστώ. Σε τι στοιχεία αναφέρεσαι; δεν έχω προσθέσει κάτι.

Οι γλαροι μου εκαναν εντυπωση που εμειναν τελειως ακινητοι σε long exposure και υπεθεσα οτι προστεθηκαν μετα μονοι τους ή σε συνδυασμο με το αντικειμενο που στεκονται πανω. Συγνωμη αν εκανα λαθος.

Οι γλαροι μου εκαναν εντυπωση που εμειναν τελειως ακινητοι σε long exposure και υπεθεσα οτι προστεθηκαν μετα μονοι τους ή σε συνδυασμο με το αντικειμενο που στεκονται πανω. Συγνωμη αν εκανα λαθος.
Και όμως έμειναν ακίνητοι επί μακρόν...