Φωτογραφία τοπίου

Re: Landscape Photography

Ακόμα μια εναέρια απο την καρδιά της βιομηχανίας και παραγωγής ενέργειας της Γερμανιας...

:a0210:
νομιζω οτι το μεγαλυτερο Kraftwerk ειναι στο Neurath με παραγωγη πανω απο 4000 ΜW....

Φοβερή η προηγούμενη σειρά. Μπράβο παιδιά.

Iωσηφ προσοχη στα highlights...

view from the castle by partis90, on Flickr

Trees of the castle by partis90, on Flickr

Πολύ ωραίες!
Ποιό κάστρο είναι αυτό?

Χρήστο είναι το κάστρο του Σουλίου, πήγαμε μια "εξερευνητική" βόλτα στο Σούλι (θέλαμε να παμε Ζάλογγο, αλλά δυστυχώς δεν προλαβαίναμε- εγώ επρεπε 19¨30 να είμαι Γιάννενα)
η θέα είναι μαγευτικη, κολλήσαμε και μας έπιασε το βραδυ
οι φωτογραφιες ειναι μετα τις 16¨30, με λιγο φως..

... το καλοκαιρι λεμε να κατασκηνωσουμε 1/2 μέρες

Πολύ όμορφες οι φωτογραφίες σου!
Αποτυπώνουν πολύ καλά την θέα και τη μαγεία του περιβάλλοντος!

Παρνασσος προς την μονη Ιερουσαλημ. Μετά έγιναν όλα άσπρα.

Attachments

• anavasi1a.jpg
    anavasi1a.jpg
    179.6 KB · Views: 220

@partisan Υπέροχη η θέα από το κάστρο. :SFGSFGSF:
Κρατάω την παρατήρηση για τα highlights. Ανέβασμα ή κατέβασμα κατά τη γνώμη σου?

@partisan Υπέροχη η θέα από το κάστρο. :SFGSFGSF:
Κρατάω την παρατήρηση για τα highlights. Ανέβασμα ή κατέβασμα κατά τη γνώμη σου?

Πραγματη Ιωσηφ, η θεα ειναι απιστευτη..
φυσικα κατεβασμα μπας και δουμε τι ωρα ειναι....:flipout:

raw ειναι το αρχειο??

Ωραίες και οι δύο. Με το Αudi μου αρεσει περισσότερο, αλλα είμαι και αυτοκινητάκιας... Είναι στο στυλ των διαφημίσεων της Audi κιόλας!

Ευχαριστώ για τα καλά λόγια παιδιά. Πληροφορίες δεν έχω δυστηχώς κάτι παραπάνω να δώσω, δεν ξέρω καν ποιά εργοστάσια ακριβώς είναι αυτά. Σίγουρα δεν είναι το Neurath μιας και αυτό είναι λίγο έξω απο την Κολωνία και δεν περάσαμε απο κεί. Έχει και πολλά, και είναι δύσκολο να καταλάβεις... Η περιοχή του Rhein-Ruhr είναι η μεγαλύτερη μητροπολιτική περιοχή της Ευρώπης και με μεγάλη βιομηχανική ιστορία.

Μαγικη πτηση,η φυση μεσα στην οποια ζουμε απλα ειναι υπεροχη...αρκει να εχεις ματια να την δεις και εννοειται ενα μεσο να την απεικονιζεις απο εδω και να την παγωνεις μεσα στην αιωνιοτητα,μου αρεσει επισης πολυ ο vim venters και σαν φωτογραφος (τα φτερα του ερωτα) που μιλα για αγγελους οι οποιοι ειμαστε εμεις αρκει να το θελουμε... να εισαι καλα Apollwn ευχαριστω για το ωραιο ταξιδι.

Last edited:

kalev: Εξαιρετική εικόνα. Μου έφτιαξε την διάθεση

partisan: Ποιό χωριό είναι ?

Kωστα ειναι η Κληματια, 15χ απο τα Γιαννενα οδηγωντας για Ζιτσα
ευχαριστω racer!