Φωτογραφία τοπίου

Re: Landscape Photography

Πανεμορφες φωτο απο τον ALEX με την κινηματογραφικη αισθηση που αποπνεουν,αλλα και του SEND με την γνωστη ματια...Τασο περιμενω το συγκριτικο με τους 20αρηδες θα βοηθουσε πολυ.

Απάντηση: Landscape Photography

F/2 δίνει το exif του αντάπτορα Nikon F-EOS που χρησιμοποιώ (έχει τσιπάκι για επιβεβαίωση εστίασης). Δεν φαίνεται πόσο κλείνει το διάφραγμα. F/11 είναι η συγκεκριμένη.
Την έχω και σε εκδοχές 14 και 24mm, με τους αντίστοιχους Samyang, δεν έχω προλάβει να τις περάσω ακόμη. Απλά η ματιά του 20ρη (21mm, εντάξει) μου κάθεται γενικώς καλύτερα στα ευρυγώνια). Κρίμα που όταν μάζεψα το τρίποδο, τα φίλτρα και τους φακούς, ήρθε και έσκασε μια ψαρόβαρκα, που θα έδενε τέλεια. Και ήμουν κοντά μια ώρα στο σημείο! Νόμος του Μέρφι για φωτογράφους. Όπως τις προάλλες, πήγα σε έρημο δρόμο να φωτογραφίσω τη σύζυγο, και ξαφνικά έσκασαν μύτη 20 αυτοκίνητα. Χωρίς πλάκα. :p

Για πες και για το ζευγάρι που ήρθε και στήθηκε ακριβώς μπροστά από το παράθυρο της κυρά Φροσύνης αμέσως μόλις έστησες τρίποδο για να φωτογραφίσεις!
Και δεν φεύγανε και με τίποτε.

:flipout:

Σωστά!
Η πάσα στον παθόντα και να ανεβάσει και τη φωτό με την μπουρούχα πάραυτα!
Ακούς Τάσο?

Είναι τέλειος Πίνακας, καταπληκτική φωτογραφία θα ήθελα να κάνω μια πρόταση μόνο, από τη μέση και κάτω να παίξει blur να μην κάνει αυτά τα σπασίματα

Σε εμπνέουν τα Γιαννενα τελικά! Αυτή με τους ψαράδες ειναι εξαιρετική!

Και εγώ μέχρι 20μμ πάω, πιο κάτω οι παραμορφώσεις γίνονται πολύ έντονες και η σύνθεση ακόμα πιο δύσκολη/περιοριστική.

Απάντηση: Re: Landscape Photography

Είναι τέλειος Πίνακας, καταπληκτική φωτογραφία θα ήθελα να κάνω μια πρόταση μόνο, από τη μέση και κάτω να παίξει blur να μην κάνει αυτά τα σπασίματα

μα είναι ο καθρεπτισμός του ουρανού

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Σε εμπνέουν τα Γιαννενα τελικά! Αυτή με τους ψαράδες ειναι εξαιρετική!

Και εγώ μέχρι 20μμ πάω, πιο κάτω οι παραμορφώσεις γίνονται πολύ έντονες και η σύνθεση ακόμα πιο δύσκολη/περιοριστική.

δεν είναι ότι με εμπνέουν, είναι ότι δεν έχω τι να κάνω στο χωριό της γυναίκας μου και παίρνω τους δρόμους :p

Re: Απάντηση: Landscape Photography

:SFGSFGSF:

δεν είναι ότι με εμπνέουν, είναι ότι δεν έχω τι να κάνω στο χωριό της γυναίκας μου και παίρνω τους δρόμους :p

Ναι! πες ότι δεν σε εμπνέουν κιόλας!!!
Ούτε καν με την γριά για μονδέλο?

:slapface:

Θα σε καρφώσω! :flipout: