Φωτογραφία τοπίου

Απάντηση: Re: Landscape Photography

Παυλο πολυ ωραία !! , αν τυχόν την κόψεις σε landscape θα είναι σαν να περπατά στον αφρό !!!

Re: Landscape Photography

1 κιλο ειναι, αλλα ειναι usable και τερμα ανοιχτος....ο δικος μου τουλαχιστον

κΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΕΣ Ντινο + Παύλο !
πόσες μέρες και πόσην ώρα ανάβαση ανα ημερα σας πήρε να ανεβείτε εκει πάνω?

Σε καροτσα 1 ωρα, μετα πεταλι για καμια 10αρια χλμ. διανυκτερευση σε σκηνες στα 2.450, σπρωξιμο (την επομενη) μεχρι τα 2850, αναβαση με ποδια στα 2912, καταβαση και επιστροφη απο άλλα ορειβατικα μονοπατια στα 900 μετρα

Κουράστηκα και μόνο που το διάβασα, άσε που εαν έβαζα την απολλώνια κορμάρα μου σε τέτοια δοκιμασία θα ήμουν στην εντατική από το 1ο χιλιόμετρο

(Οι φωτογραφίες είναι μοναδικές και πολύ όμορφες. Σας θαυμάζω όλους)

Κουράστηκα και μόνο που το διάβασα, άσε που εαν έβαζα την απολλώνια κορμάρα μου σε τέτοια δοκιμασία θα ήμουν στην εντατική από το 1ο χιλιόμετρο

(Οι φωτογραφίες είναι μοναδικές και πολύ όμορφες. Σας θαυμάζω όλους)

Μας εχει παρει η κατω βολτα... doing epic shit...

Προ διμηνου στον Κισσαβο, αναβαση στην κορυφη, και απο εκει κατηφοραααααα μεχρι την θαλασσα (χωριο Στομιο)

Σεπτέμβρη Πηλιο... :music-smiley-005:

Attachments

• 1.jpg
    1.jpg
    130.1 KB · Views: 242
  • 13173693_910590419049452_6807402182270464510_n.jpg
    13173693_910590419049452_6807402182270464510_n.jpg
    46.3 KB · Views: 240

Κάντε click στην τελευταία φωτογραφία και ανοίξτε την από το flickr. Μετά κάντε ένα click ακόμα για μεγένθυνση και παρατηρείστε το κλειστό στάδιο. Λέγεται Iconic Stadium είναι ολοκαίνουριο και κατασκευάστηκε μόνο για το κύπελο ποδοσφαίρου. Είναι πλήρως σκεπασμένο και πολύ ενυπωσιακό. Για να κάνουν σεφτέ ή δοκιμές, καλούν τις καλύτερες ευρωπαικές ομάδες ποδοσφαίρου να παίξουν παιχνίδια σε αυτά τα στάδια ! Δεν σχολιάζω την ενέργεια που καταναλώνουν για ψύξη, αερισμό κλπ αλλά μπορείτε να υποθέσετε τι έξοδα έχουν.