Φωτογραφία τοπίου

Re: Landscape Photography

Doc Απίστευτη!

Νίκο δεν ήξερα ότι είναι τόσο ωραία η Λέσβος...

...για να μην πούμε για την Χίο όπου έφαγα χοντρό κόλλημα... Χάλια η χώρα μας γενικώς! :2thumb22sup:

Φιλε Μάνο, αν την έχεις σε Landscape ΤΗ ΘΕΛΩ για WALLPAPER !
Νοιώθω πως είμαι εκεί

Χαχα τιμή μου Ηλία!
Έχω μια σε landscape αλλά δεν μου αρέσει όσο αυτή,θα την ανεβάσω όμως να δεις :)

From Outer Space - Tapatalk

Πολύ όμορφο τό τοπίο σου sotos65 ποιά είναι ή μονή? Είναι ξακουστό τό λάδι πού βγαίνει στό Κολυμπάρι τό προτιμώ χρόνια αφού απ ότι λένε δέν ραντίζουνε τά λιόδεντρα δέν ξέρω αν ισχύει κάτι τέτοιο...εύχομαι νά είναι αλήθεια,πάντως είναι ευλογημένος τόπος ή όμορφη Κρήτη.

Έχεις δίκιο Doc.
Η portrait έκδοση είναι πολύ καλύτερη (εξάλλου αυτήν είδα κι εκστασιαστηκα) αλλά δεν μπορώ να δουλεύω με το monitor κάθετα :flipout: γι αυτό όταν πάω στο PC θα κατεβάσω αυτήν (αν μου δίνεις την άδεια)

Απάντηση: Re: Landscape Photography

Πολύ όμορφο τό τοπίο σου sotos65 ποιά είναι ή μονή? Είναι ξακουστό τό λάδι πού βγαίνει στό Κολυμπάρι τό προτιμώ χρόνια αφού απ ότι λένε δέν ραντίζουνε τά λιόδεντρα δέν ξέρω αν ισχύει κάτι τέτοιο...εύχομαι νά είναι αλήθεια,πάντως είναι ευλογημένος τόπος ή όμορφη Κρήτη.

Σε ευχαριστώ φίλε timaios!

Το μοναστήρι είναι η Μονή Γωνιάς, ή Οδηγήτριας Γωνιάς, και λίγο δεξιότερα το συγκρότημα κτηρίων είναι η Ορθόδοξη Ακαδημία Κρήτης, όπου πραγματοποιήθηκε πριν μερικές ημέρες η Ορθόδοξη Σύνοδος. Παρεμπιπτόντως, στη συστάδα δέντρων πάνω στο λόφο λίγο δεξιότερα βρίσκεται το μνημείο πεσόντων Ευελπίδων κατά τη Μάχη της Κρήτης στο ΒΠΠ.

Έχεις δίκιο Doc.
Η portrait έκδοση είναι πολύ καλύτερη (εξάλλου αυτήν είδα κι εκστασιαστηκα) αλλά δεν μπορώ να δουλεύω με το monitor κάθετα :flipout: γι αυτό όταν πάω στο PC θα κατεβάσω αυτήν (αν μου δίνεις την άδεια)

Θα σου στείλω το απόγευμα σε πμ το μεγάλο αρχείο γιατί αυτή ειναι μικρή :)

From Outer Space - Tapatalk