Φωτογραφία τοπίου

Re: Landscape Photography

Υπέροχα τοπία, Κώστα, υπέροχες φωτογραφίες, αν και προσωπικά θα τις προτιμούσα όλες έγχρωμες.

Πανέμορφες!

Η τελευταία ειδικά μου "μίλησε" κανονικά

From Outer Space - Tapatalk

Απάντηση: Landscape Photography

Εμένα μου έκανε κλικ η πρώτη κάθετη με τα πράσινα νερά, βασικά όλες είναι μία και μία, μπράβο Κώστα !!!

From m2 note with Tapatalk

Ναι δίκιο... δεν ήθελα όμως να τη φωτοσοπιάσω.

Ως είναι έχει minimum επεξεργασία: μόνο ένωση 2 φωτό και crop.

Μπράβο κι από εμένα στον Κώστα! Αυτές οι τελευταίες από τον Βοϊδομάτη είναι;

Μιας και δεν ξέρω πότε θα αξιωθώ να κάνω πάλι photo editing με την δουλειά που έχει πλακώσει και τις διακοπούλες/εκδρομές, ας βάλω ένα 2λεπτο edit ( exposure + focus stacking + barely any post-processing )

13559020_10209628462646860_6690933264284293963_o.jpg

Ωωωω Άνδρος απέναντι από το μνημείο του Μνημείο Αφανούς Ναύτη στα βράχια.:fahne90:
Φανταστικό κάδρο.:SFGSFGSF:
Συγχαρητήρια.:2thumb22sup:

Σωστός!
Έχω πολύ καλύτερα frame για αυτό, περισσότερο σαν πειραματισμό το έκανα να δω στο πολύ περίπου τι μπορεί να βγεί.
Όταν με το καλό θα βρω χρόνο και όρεξη να ασχοληθώ σοβαρά, θα μπούνε 2 διαφορετικά καρέ από τα βράχια, και άλλη photo της πόλης με μεγαλύτερο zoom.

Πολύ λίγο.
περισσότερο φοβία πιάνει τον κόσμο και τα βλέπει πολύ πιο δύσκολα από ότι είναι.
ο συνεργάτης μου είχε κλάσει μέντες την πρώτη μέρα και δεν ήθελε να ακολουθήσει.
Ευτυχώς την επόμενη ψήθηκε και το πήρε απόφαση, αλλιώς δεν θα έβγαινε μισό καρέ, δεν θα πήγαινα αφήνωντας τον πίσω.

Παρ' αύτα, έμεινε πίσω η κοπέλα μου ( λίγο η απίθανη "γέφυρα", λίγο η υψοφοβία της :p ) .
Φτιάξτε ρε ανίκανοι ένα ξύλινο γεφυράκι, κάτι, τουριστικό μέρος είναι ρε ανίκανοι μαμώ την χώρα μου μέσα.

Και εγώ θα την πέρναγα αλλά συνοδευα παιδιά και δεν ήθελα να δώσω θάρρος.
Πάντως για γυναίκα είναι δύσκολη η απόφαση.
Έχω φώτο αλλά πρέπει να ανοίξω pc.

quick cheat

CXiO7CX.jpg

( προχειράτζα εντελώς, ούτε edit, ούτε ματσάρισμα χρωμάτων και φωτισμού, κλπ )