Φωτογραφία τοπίου

Re: Landscape Photography

απίστευτη φώτο ! κάτι κάνανε του Ψινάκη φαίνετε :) χεχεχε,...

Το πιο πιθανό είναι να συνέβη απο καθοδικά ρεύματα ή συνάντηση διαφορετικών βαρομετρικών..
Πάντως συγχαρητηρία που το πέτυχες και είχες και την κάμερα μαζί!!

θανκς για τα καλά σας λόγια... δεν ξέρω τι είδους βαρομετρικά ήταν αυτά αλλα εγω δεν είχα ξαναδεί κάτι τόσο μεγαλειώδες στα μάτια μου! η φύση δημιουργεί ο άνθρωπος αντιγράφει (αλλά με κακό τρόπο...)

εδώ και σε διαφορετικό κάδρο...

p1030151.jpg

Κι ενα "μανιταρι" μικροτερο και πιο μακρινο απο μενα...

attachment.php

Attachments

• IMG_0168a.jpg
    IMG_0168a.jpg
    184.9 KB · Views: 156

Εκπληκτικές αυτές με τα μανιτάρια!!!! Η μύκονος λόγω των αέρηδων που έχει κάνει περίεργους σχηματισμούς με τα σύννεφα πάντα!

Και μία απο μένα απο τα Kodachrome με τον 17-35 του Τάσου. Πασχαλινή είναι
3734018511_c6f83d9c97_o.jpg

Το λουλουδι επρεπε να το βαλεις με φοντο τον ουρανο, θα εκανε καλο κοντραστ. Τωρα με το δεντρο απο πισω μπερδευεται.

Το λουλουδι επρεπε να το βαλεις με φοντο τον ουρανο, θα εκανε καλο κοντραστ. Τωρα με το δεντρο απο πισω μπερδευεται.

Σωστα.

Ειναι ωραια παντως!

Εχεις δίκιο αλλα πραγματικά όταν την έβγαζα δεν το αντιλήφθηκα. Είναι τόσο έντονη η διάσταση του κοντά με το μακριά στον φακό αυτό που στις πρώτες λήψεις αδυνατούσα να δω τι συμβαίνει πίσω απο το μπροστινό...

Πρίν τον δοκιμάσω δεν είχα στο μυαλό μου το υπερευρυγώνιο καθόλου, αλλά βλέποντας τί μπορεί να κάνει με χάζεψε...

Ακόμα μία απο την ίδια μέρα. Δυστηχώς μόνο αυτές πέρασα στο flickr το πρωί, τώρα είμαι πλέον μακριά...
Το μηχανάκι για τα αγριόχορτα στο κτήμα... Οι μαργαρίτες που βλέπεται πάνω βρήκαν τραγικό τέλος λίγο μετά απο αυτό!
3734816950_a05fa60170_o.jpg

Last edited:

...........δε προλαβα το edit και αναγκαζομαι να κανω νεο πσοτ.

δεν ειχα φτιαξει την εγχρωμη εκδοχη της φωτογραφιας

Γυρίσαμε με γεμάτες βαλίτσες....

Περισσότερα αργότερα....για αρχή...

32-2.jpg

28.jpg

και μια κοντινότερη από το εκκλησάκι στο καταπράσινο δάσος

e7e267f3.jpg

Last edited:

Σπυρο στην τελευταια αν δεν με απατουν τα γερικα ματια μου η εστιαση εχει γινει στον κοντινο θαμνο αριστερα.

Σε τετοια πολυπλοκα θεματα μην εμπιστευεστε την αυτοματη εστιαση.

Σπυρο στην τελευταια αν δεν με απατουν τα γερικα ματια μου η εστιαση εχει γινει στον κοντινο θαμνο αριστερα.

Σε τετοια πολυπλοκα θεματα μην εμπιστευεστε την αυτοματη εστιαση.

Έχεις απόλυτο δίκιο...τις έδωσα για εκτύπωση σε 10επι15 και σε αυτό το μέγεθος δεν πολυφαίνεται...

το είδα μετά στον υπολογιστή και μου πέσαν τα αυτιά...

μηπως ειναι croped?
το λεω γιατι εγω δε βλεπω να ειναι καπου εστιασμενη.
Γενικως εχει μια περιεργη θολουρα.

κάποιες ακόμα...

υπάρχει παραπάνω κίτρινο σε αρκετές και αυτό μάλλον οφείλεται στο γεγονός ότι σχεδόν όλες είναι τραβηγμένες στην λειτουργία vivid της μηχανής...

10.jpg

17-1.jpg

16.jpg

Last edited:

μηπως ειναι croped?
το λεω γιατι εγω δε βλεπω να ειναι καπου εστιασμενη.
Γενικως εχει μια περιεργη θολουρα.

ηταν νταλα μεσημερι....η δευτερη ειναι ελαφρώς κροπαρισμενη με το picasa για να βγει σε 10επι15 κατευθείαν με το πλαισιο

και μια με τον ουρανό σε πρώτο πλάνο

42.jpg

είχα πάρει και δυο gradual φίλτρα σε μπλε και κίτρινο που δεν τα χρησιμοποίησα δυστυχώς καθόλου αν και θα ήθελα να δοκιμάσω...

όλες φοράνε πολωτικό της cokin

30-3.jpg

Last edited: