Αυτή η καλύτερη με διαφορά πιστεύω και ξεχωρίζει πολύ.
Το ευρυγώνιο λειτουργεί πάρα πολύ καλά εδώ.
Αυτή η καλύτερη με διαφορά πιστεύω και ξεχωρίζει πολύ.
υπέροχη αποτύπωση!
κάτι δεν μου κάθισε καλά με τον ουρανό, βγήκε λίγο καμένος, η ανέβηκε πάλι η πρεσβυωπία;Η δική μου εκδοχή της πολύ- φωτογραφισμένης Santa Maddalena στους Δολομίτες
Δεν ήταν καθαρός ουρανός, θα μπορούσα να πειράξω παραπάνω να φανούν τα σύννεφα η ακόμα και να τον αλλάξω με το PS αλλά το άφησα ως είχε. Ίσως ασχοληθώ ξανα κάποια στιγμή.κάτι δεν μου κάθισε καλά με τον ουρανό, βγήκε λίγο καμένος, η ανέβηκε πάλι η πρεσβυωπία;
Οταν ασχοληθεις ξεφορτωσου και το αυτοκινητο αριστεραΔεν ήταν καθαρός ουρανός, θα μπορούσα να πειράξω παραπάνω να φανούν τα σύννεφα η ακόμα και να τον αλλάξω με το PS αλλά το άφησα ως είχε. Ίσως ασχοληθώ ξανα κάποια στιγμή.
Ποιο αυτοκίνητο ? αν εννοείς εκείνο το μπλε, μουσαμάς είναι!Οταν ασχοληθεις ξεφορτωσου και το αυτοκινητο αριστερα![]()
Ε οτι ειναι σβουρα το , τραβαει το ματιΠοιο αυτοκίνητο ? αν εννοείς εκείνο το μπλε, μουσαμάς είναι!πάντως θα την πιάσω ξανά γιατί έχει περάσει καιρός!!
When you see it!
Μόνο αναστροφή του καρέ, απλα δεν ήμουν τόσο τυχερός και στην άκρη της λίμνης είχε λίγο κίνηση το νερό, αλλιώς θα φαινόταν και η κορυφη του βουνου sharp (αν εννοείς αυτό). Τέρμα πάνω αντί ουρανού φαίνεται ο πυθμένας.Ωραια !!! κατα καποιον τροπο.
Επανω τι εκανες αναστροφη του crop ?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.