Ευχαριστούμε, όλο λέω να εξερευνήσω κι άλλα κατατόπια του forum, κι όλο με κυνηγάει ο χρόνος ρε μ@@@το! Έχω μπεί στο σινεμά, στους υπολογιστές κ.λ.π. αλλά δεν προλαβαίνω να συμμετέχω...
Σε ευχαριστώ! Μαθαίνω σιγά σιγά....
Τον Οκτώβριο που μας πέρασε ξεκίνησα το hobby! Φοβάμαι ότι θα χρειαστεί να με διορθώσετε/βοηθήσετε πολλές φορές ακόμη!
Το πρόβλημα με τα γενικά πλάνα το θυμάμαι από παιδί. Ο μακαρίτης ο πατέρας μου, μου έλεγε "δεν θα βγεί τίποτα στην φωτογραφία, πήγαινε πιο κοντά, επικεντρώσου σε κάτι". Δεν καταλάβαινα, έκαιγα τζάμπα φίλμ, η άτιμη η φύση είναι πλανεύτρα... Και οι εκτυπώσεις βέβαια 8Χ13 δεν βοηθάγανε καθόλου. Τώρα όσο να ´ναι έχουμε οθόνες, κάτι γίνεται - αλλά κατά βάση οι κανόνες δεν αλλάζουν.
εμενα με χαλαει η πρασινιλα απο την αντανακλαση δεξια
και κατα την γνωμη μου παντα θα ηταν πολυ πιο υποβλητικη αν ηταν τραβηγμενη πολυ χαμηλοτερα κοντα στο εδαφος
η πρασινιλα ειναι ειναι απο το lens flare του φακου και με το κοντρα φως (φοραγα και παρασολειγ)
γονατιστος ημουν χωρις τριποδο.Στο χερι με υψηλα iso και προσπαθησα 3 ληψεις στο χερι για HDR.πισα σκοταδι ηταν δεν εβλεπες τπτ.
παντως,
υπεστει αρκετη επεξεργασια η συγκεκριμενη φωτογραφια.
Αν μου επιτρεπεις, ηθελα να κανω ενα σχολιο για αυτη με την λιμνη του Αώου.
Μου δινει την αισθηση οτι ειναι καπως... "λειψη". Θελω να πω, οτι θα προτιμουσα ενα μεγαλυτερο (ευρυτερο να πω?) πλανο.
Κατι λειπει απο δεξια.
Φιλικα εννοειται