σημερινη,παρακαλω κυριοι παρατηρησεις..
![]()
Ειναι η βροχη απο αστερια τις προαλλες?
Πες καμμια ταχυτητα και διαφραγμα ετσι για τη χαρα![]()
ευχαριστω φιλε Χιωτη,εμενα μου φαινεται πως πρεπει να αλλαξω επειγοντως φακο.Φαντασου οτι η οξυτητα στη μηχανη ειναι σχεδον φουλ,και παρ´ολα αυτα δεν..Το χειμωνα πρωτα ο θεος παω για εναν canon 15-85 να ησυχασω,μου εχει σπασει τα νευρα αυτος που εχω.Και στο βουνο να ηταν εστιασμενη το ιδιο,δοκιμες εκανα σημερα,γι'αυτο την ανεβασα,για να μου πειτε.Μου αρεσει γιατι μοιαζει με τις δικες μου) Βουνο θαλασσα ειναι ομορφο καδρο οπουδηποτε.
Δεν βλεπω ομως που ακριβως εστιαζει η καμερα. Θα μου αρεσε το γυμνο βουνο να ειναι πιο οξυ.
Υποτίθεται ναι αλλά δεν ξέρω πόσο ρόλο έπαιξε.. στο χωριό πάντα έτσι είναι. Ο ουρανός είναι πολύ φωτεινός γιατί ήταν η προηγούμενη μέρα από την πανσέληνο.. Μέχρι τώρα δεν έχω καταφέρει να βγάλω startrails χωρίς φεγγάρι, πάντα πάω χωριό όταν έχει πανσέληνο
.
Τώρα αυτές είναι ή με τον Sigma 50mm f1.4 ή με τον Nikkor 35mm f1.8.. Ίσως η μια με τον έναν και η άλλη με τον άλλον. Μηχανή η ΝΕΧ-5. Διάφραγμα όπως καταλαβαίνεις δε μπορώ να σου πω, κλειστό ήταν πάντως. ISO200, 30sec η καθεμία. Και απαραίτητο το iPad για να περνάει η ώρα
.
ευχαριστω φιλε Χιωτη,εμενα μου φαινεται πως πρεπει να αλλαξω επειγοντως φακο.Φαντασου οτι η οξυτητα στη μηχανη ειναι σχεδον φουλ,και παρ´ολα αυτα δεν..Το χειμωνα πρωτα ο θεος παω για εναν canon 15-85 να ησυχασω,μου εχει σπασει τα νευρα αυτος που εχω.Και στο βουνο να ηταν εστιασμενη το ιδιο,δοκιμες εκανα σημερα,γι'αυτο την ανεβασα,για να μου πειτε.
φιλε racer,πολυ ομορφες,ευγε..Δεν εχουν σχεση βρε παιδια οι Περσειδες,οι καθημερινες τροχιες των αστρων ειναι.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.