Φωτογραφία τοπίου

Re: Landscape Photography

και αλλη μια ασχετη....
385097_10150338818422511_552897510_8774495_1973673086_n.jpg

Πολυ ωραιες αυτες με το καραβι στην παραλια....(και αυτη με τον ανθρωπο ειναι πολυ καλη)
Και η τελευταια εχει ωραια ατμοσφαιρα.

Last edited:

thanks, απο γυθειο ειναι με το καραβι, και η τελευταια με το δεντρο ειναι στο μαραθονα

Πολύ ωραία χρώματα, τι ώρα είναι τραβηγμένες στο Γύθειο Παύλο?

και αλλη μια ασχετη....

Μία και απο μένα

Δυο διαφορετικες προσεγγισεις σε ενα (υπο προυποθεσεις) παρομοιο θεμα....??? Ενδιαφερον...

Paul, θα προτιμουσα landscape ληψη, με περισσοτερο χωρο δεξια και αριστερα για να τονιζει την μοναχικοτητα του δεντρου στο τοπιο... με φοντο τον ουρανο, κλεβει τη ματια, χωρις να προσφερει κατι ιδιαιτερο με (αυτα) τα συνεφα. Μονο τα χρωματα της ανατολης, νομιζω ειναι αρκετα.

ειχε αλλα δεντρα μετα....με ευρυγωνιο ειναι, καλο θα ηταν να δοκιμαζα με κανα τελε το ιδιο θεμα......αλλα το σκεφτικα μετα....

p fr kerkyra.jpg
P KASR KERK EPEJ.jpg
p f k.jpg
Την πρώτη την εχω ξανανεβάσει! (ειναι όπως την εβγαλα με το κινητο!!)

Last edited:

και αλλη μια ασχετη....
385097_10150338818422511_552897510_8774495_1973673086_n.jpg

η φωτογραφία σου έχει αρκετό potential, ένα όμορφο δέντρο και ένα ερειπωμένο κτήριο. Κατα τη γνώμη μου η γωνία λήψης ης φωτογραφίας σου αδικεί το θέμα σου γιατί έχεις και τα 2 *δεντρα και κτήριο* κολλητά το ένα με το άλλο με αποτέλεσμα να μην φαίνεται καθαρά τι ακριβώς θες να μας δείξεις. Θα έκανα λίγο κροπ στον ουρανό για τον ίδιο λόγο, ότι δεν προσθέτει κάτι στην φωτογραφία σου, αντιθέτως παραγεμίζει το θέμα σου. Θα έπαιρνα την φωτογραφία απο διαφορετική γωνία λήψης (ίσως απο τα αριστερά) ώστε να ξεχωρίσω τα θέματα μου καλύτερα και να αναδείξω το δέντρο ή το κτήριο αντιστοίχως ( φόκους στο δέντρο και το κτήριο στο μπακγκραουντ π.χ)
Ωραίο ηλιοβασίλεμα :-)

ευχαριστω για τα σχολεια, θα το δοκιμασω την επομενη φορα, αρκετα συχνα ειμαι εκει:)

Εγω πιστευω Paul πως διαλεξες αυτο το καδραρισμα για να δειξεις τις χρωματικες μεταβασεις στον ουρανο,απο το μπλε,σταδιακα προς το πορτοκαλοκιτρινο,ετσι δεν ειναι?Τα χρωματα δεν ηθελες να αναδειξεις?

το καδρο το διαλεξα ετσι επειδη ειχε και αλλα δεντρα δεξια, και ηθελα αυτο να ειναι μονο του και να φαινονται τα καλωδια αριστερα. Και την τραβηξα για τον ουρανο γιατι ειχε αυτα τα χρωματα, αν ηταν αλλη ωρα δεν θα την τραβαγα καν μαλλον. Ο ουρανος πανω ειναι λιγο βαρετος, αλλα τι να κανουμε, εκοψα ειδη λιγο απο πανω, δοκιμασα και το τετραγονο , αλλα δεν μου αρεσε

Eιναι πολυ καλη, Παυλο. Ειναι σαφες τι ηθελες να δειξεις. Οπως ειναι, σβηνεις το σπιτι και εισαι ΟΚ. Και φυσικα αν ξαναπας, δοκιμαζεις κατι αλλο.

Παυλο μου δίνει την αίσθηση ότι περίμενες μια ακτίδα να σκάσει εκεί που φαινεται να ανοίγουν τα σύννεφα αλλά δυστυχώς δεν τα καταφερε τελικά :)

οχι εμενα μαρεσει και το σπιτι!:))
με τον 11-22 ειναι.
Εκεινη την ημερα ειχε ολη μερα συνεφεια, και για λιγο βγηκε το φως προς το βραδυ και εβγαλα την φωτο αυτη
πολυ σηζητηση παντως στη φωτο αυτη:)