Φωτογραφία τοπίου

Re: Landscape Photography

Ρεμα χωρις σακουλες δεν ειναι ρεμα λεμε.... :flipout: ασε που το χηλινγκ μπρας ειναι μη αποδεκτη επεμβαση απο εμας τους... πιουριστες... :BDGBGDB55:

ασε που το χηλινγκ μπρας ειναι μη αποδεκτη επεμβαση απο εμας τους... πιουριστες... :BDGBGDB55:
Εγώ δεν είμαι πιουρίστας! Και δοξάζω τα σύγχρονα εργαλεία και τις υπηρεσίες τους. Και χρησιμοποιώ όσα περισσότερα μπορώ, εφ 'οσον προσφέρουν έστω και το ελάχιστο :BDBDG54:

Απάντηση: Re: Landscape Photography

Ρεμα χωρις σακουλες δεν ειναι ρεμα λεμε.... :flipout: ασε που το χηλινγκ μπρας ειναι μη αποδεκτη επεμβαση απο εμας τους... πιουριστες... :BDGBGDB55:

Ποιος πιουρίστας βρε παπαράτζο της κακιάς ώρας, που το ρετούς που ρίχνεις στις φωτογραφίες σου ούτε στις αφίσες των καλλιτεχνών των μπουζουξίδικων δεν πέφτει :flipout:

Re: Απάντηση: Re: Landscape Photography

Ποιος πιουρίστας βρε παπαράτζο της κακιάς ώρας, που το ρετούς που ρίχνεις στις φωτογραφίες σου ούτε στις αφίσες των καλλιτεχνών των μπουζουξίδικων δεν πέφτει :flipout:

:AFADF0:

Ας το ξεφτιλίσουμε λίγο...

Σα δε ντρεπεσαι λιγο... παρε να διαβασεις να συμμορφωθεις... :grinning-smiley-043

Καλυτερο το κοντραστ και πιο ζωντανη... εμενα παντως δεν με ενοχλουσε ουτε η μάντρα ουτε οι σακουλες... απλα νομιζω οτι ο ουρανος στο βαθος εχει περισσοτεορ ενδιαφερον (χρωματα, σχηματα) απο το ... ρεμα στο προσκηνιο το οποιο ομως καταλαμβανει το μεγαλυτερο μερος... δεν ξερω πως και αν μπορουσε να αντιστραφει αυτο...

Καλά ρε παιδιά, οι κανίβαλοι είχαν ελαφρυντικά... ετούτοι τι είχαν? "Εκτελούσαν διαταγές" λέει...

Παιζοντας και μαθαινοντας τα... layer styles... πολλες δυνατοτητες, μαλλον ομως για γραφιστες και οχι για φωτογραφους....

_MG_6443_dpp by 1L1as, on Flickr

Απάντηση: Landscape Photography

p1070014o.jpg

Σωστος Βασιλη, ευχαριστω για το σχολιο, το landscape το χασαμε και μας εμεινε η photography...

Ειχα ομως φορεμενο τον 85, ο ηλιος εβγαινε για κλασματα του δευτερολεπτου, αυτο ειναι απο τα λιγα σημεια που δεν μπαινουν καλωδια αναμεσα και το κυριοτερο, πιο πισω δεν παει γιατι ειναι το.... ποταμι...!!!!

Περισοτερο την ανεβασα γιατι ειχα να βγαλω φωτο με ηλιο, απο περισυ το φθινοπωρο και μου φανηκε καθαρη και με ωραιο απογευματνο φως...