Φωτογραφία τοπίου

Re: Landscape Photography

@leonardo πολύ καλή, αν είχε και λίγο αέρα από πάνω θα ήταν τέλεια...

Χαθήκαμε... ξεκινάει η σεζόν βλέπετε...

7000540301_5db1184aee_c.jpg

Unbelievably nice!! Που τραβηχτηκε?

Ο κατω δεξια βραχος θυμιζει καμουφλαρισμενο ερπετο της Ιουρασικης περιοδου :)

Ωραια χρωματα leonardo, ωραιο τοπιο...

...οπως και στου cane, νομιζω σηκωνε ενα κλικ στη φωτεινοτητα... τουλαχιστον στα σκιερα...

...οσο βλεπω τοπια, τοσο θυμαμαι εκεινο το αρθρο του Mανωλη Κουπε, περι μασκων φωτεινοτητας... νομιζω ειναι απαραιτητη τεχνικη επεξεργασιας σε φωτογραφιση τοπιου αν θελουμε το κατι παραπανω στις φωτο μας...

Αν τα exif ειναι σωστα, τραβηξες με τον 16-35 που νομιζω δεν εχει is...

Επισης λεει οτι εβγαλες στα 23mm με 800 iso στο f7,1 με 1.8 ταχυτητα... Αν σκοπος ηταν να τα εχεις ολα νετ, με f στο 2,8 και εστιαση στα 7 μετρα ειχες εστιαση απο τα 3,3 μετρα περιπου, -δηλαδη επιανες και το τοιχακι εκει μπροστα πιστευω καθαρα- μεχρι το απειρο, ειχες δηλαδη την υπερεστιακη και θα ειχες και πολυ γρηγοροτερη ταχυτητα για ληψη στο χερι ή αναλογως μπορουσες να κατεβασεις και iso αν ηθελες λιγοτερο θορυβο...

Ναι, σωστά! Ο 16-35 δεν έχει IS (το μπέρδεψα από τον 24-105)!!!

Πολύ σωστά για την υπερεστιακή! Θα το δοκιμάζω την επόμενη φορά!

Πολύ ωραία χρώματα και καθαρότητα!
Μου αρέσουν πολύ και οι ακτίνες του ήλιου!

Fok, πολύ όμορφη, ωραία χρώματα και στιγμή, σε συνδυασμό με την αντανάκλαση στο νερό, super...

ευχαριστώ φίλοι για τα σχόλια σας! Chris ωραία η οριζόντια διαβαθμιση απο πορτοκαλί σε μπλε αλλα εμένα μ' αρέσει πολύ και ο αριστερός βράχος με την αντανάκλαση του!

ευχαριστώ φίλοι για τα σχόλια σας! Chris ωραία η οριζόντια διαβαθμιση απο πορτοκαλί σε μπλε αλλα εμένα μ' αρέσει πολύ και ο αριστερός βράχος με την αντανάκλαση του!

Σε ευχαριστώ!

Και εμένα εκείνο το σημείο μου αρέσει . Οι ιριδισμοί του νερού φαίνονται καλύτερα! :)

FOK πολύ ωραία φωτογραφία....εμένα τουλάχιστον μου προκαλεί μεγάλο συναίσθημα βλεποντάς την και ας λείπει όπως λες κάτι απο το προσκήκιο, κλέβει την παράσταση η αντανάκλαση το χρώμα
και το φως!! :grinning-smiley-043

Πολυ ωραια fok, οι αντανακλασεις γεμιζουν ικανοποιητικα το προσκηνιο...

Κυκλοφορουν και κατι τεχνικες ΡΡ, περαν των φιλτρων κατα τη ληψη, για να τονιστουν οι ακτινες του ηλιου σε τετοιες περιπτωσεις, ισως αξιζε να ξερεις καποια, ειδικα αν εισαι του τοπιου...

Πολυ ωραια fok, οι αντανακλασεις γεμιζουν ικανοποιητικα το προσκηνιο...

Κυκλοφορουν και κατι τεχνικες ΡΡ, περαν των φιλτρων κατα τη ληψη, για να τονιστουν οι ακτινες του ηλιου σε τετοιες περιπτωσεις, ισως αξιζε να ξερεις καποια, ειδικα αν εισαι του τοπιου...

Κανένα link?