Φωτογραφία τοπίου

Re: Landscape Photography

Καλα, μη δενεις κομπο και οτι λεω... η δευτερη ειναι εντελως αλλη φωτογραφια παντως, συνηθως η πρωτη αποπειρα ειναι και η καλυτερη, αλλα και η δευτερη ειναι καλη...

Re: Landscape Photography

Send εξαιρετικη φωτο η πρωτη... μου θυμιζει σκηνη απο την ταινια η Θυσια του Ταρκοφσκυ και κατ´επεκταση τα νιατα μου,οταν σπουδαζα στη Στοκχολμη παρευρισκομενος σε μερικα γυριματα.

Re: Απάντηση: Re: Landscape Photography

Canon 5D2 + Sigma 24-60/2.8, η πρώτη είχε λιγάκι φιλ φλας, η δεύτερη GND 0.9 + ND 0.9, f/11, 3,2s

μαλλον θα το ρωτησω στο αντιστοιχο thread ,εχει χρησιμοποιησει κανεις τα Lee GND?

Απάντηση: Landscape Photography

Τα συγκεκριμένα που χρησιμοποίησα είναι της Formatt, από το σύστημα 85mm (το συμβατό με τη σειρά P της Cokin), και είμαι πολύ ικανοποιημένος. Έχω περίπου κομπλέ σετάκι, πλην των Hard ND τα οποία δεν χρειάζομαι. Έχω soft grad 0.6-0.9-1.2 (αυτά είναι 85x110mm), Reverse Grad 0.6 , κοινά ND 0.3-0.6-0.9 και pro stopper 10 στοπ. Δεν ξέρω εάν κερδίζεις κάτι (εννοώ να βλέπεις σοβαρή διαφορά) πηγαίνοντας στα πολύ ακριβότερα Lee.

Re: Απάντηση: Re: Landscape Photography

Canon 5D2 + Sigma 24-60/2.8, η πρώτη είχε λιγάκι φιλ φλας, η δεύτερη GND 0.9 + ND 0.9, f/11, 3,2s

Πολυ ωραιες, αλλα.

Στην πρωτη, αφου το ομολογησες οτι εχει φλας, μπορεις να σκοτεινιασεις λιγο τα μπροστινα χορταρια που εχουν φωτιστει. Και δευτερον, γιατι δεν εβαζες το δεντρο πιο αριστερα, ωστε να φαινεται η εντονη δεσμη που πεφτει απο πισω?