Φωτογραφία τοπίου

Re: Landscape Photography

της αλλαξα τα φωτα ε? με εφαγαν τα πειραματα στο LAB :flipout:

Και που λες Beavis, η επεξεργασια σε Lab mode ειναι ακριβως για να μην πουσαρονται τα χρωματα κατα την επεξεργασια σε κοντραστ, εκθεση κτλ. ...εισαι σε καλο δρομο βλεπω... :AFADF0:

:grinning-smiley-043

Την ειδα νωριτερα στο φλικερ drek και επιασες οντως ωραιο φως, καλο κοντραστ, λεπτομερεια κτλ κτλ. Αν συνεχιζοταν το μαυρο της ασφαλτου και πιο περα, θα ηταν ακομα πιο δυνατη... κι ετσι ομως ειναι ωραιο τοπιο...

only_in_greece_smokovo_lake_by_etsap-d4zp197.jpg

Λιμνη Σμοκοβου (φραγμα) Νομος Καρδιτσας

etsap πολύ καλή.. Μόνο ο χωμάτινος όγκος κάτω αριστερά με χαλάει λίγο

chris ειναι λιγο κενες, δεν εχουν καπιο θεμα που να σου μενει, το ιδιο και αυτες στο μαγικ λιγχτ, δοκιμασε να εχεις κατι στο καδρο που να κραταει την προσοχη

chris ειναι λιγο κενες, δεν εχουν καπιο θεμα που να σου μενει, το ιδιο και αυτες στο μαγικ λιγχτ, δοκιμασε να εχεις κατι στο καδρο που να κραταει την προσοχη

Σε ευχαριστώ πολύ Paul!
Έχεις απόλυτο δίκιο! :)

etsap πολύ ωραία!

Χρήστο, συμφωνώ με τον Παύλο... Είναι αυτά τα ευρυγωνια κάδρα που σε μεγάλη οθόνη φαίνονται πολύ εντυπωσιακά, αλλά σε τελική ανάλυση χρειάζονται (ΚΑΙ αυτά) πάντα ένα θέμα για να έχουν λόγο ύπαρξης...

Θα διαφωνήσω σχετικά με τους αποπάνω. Στην πρώτη από τις 2 αυτής της σελίδας μακάρι να μην υπήρχε ουτε καν η ακρη από το λοφάκι μόνο θάλασσα ουρανός, σύννεφα και φως. Με ηρεμεί απίστευτα η φωτογραφία

Απάντηση: Landscape Photography

Έτσι πιστεύω και εγώ. Για την δεύτερη εντάξει ίσως να χρειαζόταν κάτι, αλλα η πρώτη είναι εξαιρετική. Έχεις πετύχει εκπληκτικό φώς πάνω στην θάλασσα. Για μένα δείχνει αυτό το απέραντο της θάλασσας.

Και του Etsap είναι πολύ ωραία!

Με έχει πιάσει ζήλια...

Σε ευχαριστώ πολύ Alex.
Αυτή την απεραντοσύνη είχα στο νου μου. Την ίδια φωτογραφία την έχω βγάλει και με 10stop ND, θα την ανεβάσω με την πρώτη ευκαιρία!
Το φως ήταν εκπληκτικό το Σάββατο... σύννεφα που περνούσαν συνεχώς, και ζεστό κίτρινο στην αρχή και μετά έντονα πορτοκαλί φως από τον ήλιο λόγω της υγρασίας που σιγά σιγά ανέβαινε.