Φωτογραφία τοπίου

Re: Landscape Photography

Επίσης όταν κάνεις αυτόματο hdr να προσέχεις να είναι πολύ καθαρός ο αισθητήρας σου. Το hdr αναδεικνύει αρκετά, με την αύξηση του τοπικού κόντραστ, τους κόκκους, που μπορεί να μην φαίνονται τόσο έντονοι, παρά μόνο σαν απαλές σκιές, στην αρχική φωτογραφία (μέση αριστερά βλέπω τρεις πχ).
Εχεις δίκο, το είδα αλλά πλέον ήταν αργά...να σαι καλά!

Χθες απόλυση.. σήμερα αυτό.. πόσο καλύτερα να ξεκινήσει το καλοκαίρι;; :p

_ATA7997.jpg

_ATA8006.jpg

_ATA8011.jpg

_ATA8024.jpg

100_6942.jpg

Καλος Πολιτης! Φοβερη εμπειρια με το αλεξιπτωτο!

Αφού την ανέβασα που την ανέβασα, ας τη βάλω κι' αυτή. Είναι με f2.2, ενώ η άλλη είναι με f4.

_ATA8014.jpg

Ευχαριστώ παιδιά.. Είναι απίστευτη εμπειρία έτσι. Όσοι έχετε τη δυνατότητα, κάντε το.. Ο σβέρκος μου ακόμα είναι "κάπως" από τα G.

Racer καλος πολιτης βρε... ποτε περασε ο καιρος κιολας... !!!

Γραψε μερικες λεπτομερειες για το παρασουτ... ασχολεισαι καιρο, πρεπει να κανεις μαθηματα πρωτα, πετας με συνοδο ή μονος, κοστος, ειναι κατι σαν το bunjee jumping που σου εξηγουν πεντε πραγματα επιτοπου, ποση ωρα διαρκει η πτηση, απο τι εξαρταται κτλ κτλ.

Αν υπαρχει περιπτωση να βγουμε οφ τοπικ, βαλτα στο παπαρατσι...

Βρηκα κι εγω μερα να βγαλω τοπιο, μετα απο αυτες του racer... :a0210:

Τελος παντων, δυσκολο να βρεις καλο θεμα, ή μαλλον δυσκολο να το αποτυπωσεις σωστα, δεν ειναι του στυλ "ααα, τι ωραια θεα, ας τραβηξω μια φωτο"...

Σαν θεα λοιπον, ηταν οντως εντυπωσιακη, σαν φωτο δεν μου πολυαρεσαν... επισης, αναλογως του αν ειχε ηλιο ή συννεφια και η επεξεργασια εδινε αλλοτε καλα αποτελεσματα και αλλοτε εβγαζε θορυβο και αλλα περιεργα...

_MG_3469_dpp by 1L1as, on Flickr

_MG_3515_dpp by 1L1as, on Flickr

Thanks.. Πέρασε γρήγορα -και καλά-. :D

Ε θα τα γράψω εδώ.. Δεν ασχολούμαι, όχι. Βασικά δεν έχω ιδέα.* Μόνος δε γίνεται να πετάξεις, πρέπει να έχεις κάνει αρκετά μαθήματα πρώτα για να αποκτήσεις κάποια εμπειρία. Και ακόμα και όταν αρχίσεις να πετάς μόνος, ο εκπαιδευτής θα πετάει και αυτός μαζί σου για να σε διορθώνει κλπ. Άρα σαν αρχάριος είσαι ουσιαστικά συνοδηγός. Σου δίνει οδηγίες ο εκπαιδευτής, αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να τρέξεις στην απογείωση και την προσγείωση. Για την ώρα.. εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. Τα διθέσια πετάνε λιγότερο, και εμείς επειδή δεν κάναμε καλή απογείωση φύγαμε από το βουνό και πετάξαμε σχετικά λίγο. Ένας άλλος που απογειώθηκε πριν από μας, όταν προσγειωθήκαμε ήταν ακόμα ψηλά στο βουνό. Είχε βρει θερμικά και ανέβαινε. Για κόστος, είναι στα 50 νομίζω.

Ευχαριστω :-) Ηταν πολυ ωραια εικονα οντως,και σταματησαμε το αυτοκινητο στην ακρη της Εθνικης (καπου απο Ηρακλειο προς Ρεθυμνο) για να τραβηξω αυτο το ομορφο τοπιο!

Ηταν ενα ομορφο δυημερο που μου εδωσε καποιες ακομα ωραιες εικονες,ισως ανεβασω καποιες επιπλεον αργοτερα... :-)

Γιαννη, για τη δικη σου, μπορω να φανταστω τα χρωματα, αλλα ηθελε λιγη δουλεια παραπανω κατα τη ληψη... κατι δεν πετυχες με την εκθεση, αλλα και με τη σταθεροτητα...