Φωτογραφία τοπίου

Re: Landscape Photography

@cane ωραία χρώματα και ωραίες γωνίες αλλά και στις 2 μου "λείπει" λίγος αέρας στο κάδρο. Δεν ξέρω αν εχεις κροπάρει αλλά λίγος ουρανός θα τις βελτίωνε νομίζω. Ειδικά όταν τις βλέπω μαζί με τις προηγούμενες σου

@cane ωραία χρώματα και ωραίες γωνίες αλλά και στις 2 μου "λείπει" λίγος αέρας στο κάδρο. Δεν ξέρω αν εχεις κροπάρει αλλά λίγος ουρανός θα τις βελτίωνε νομίζω. Ειδικά όταν τις βλέπω μαζί με τις προηγούμενες σου

H 2η έχει κροπαριστεί ελάχιστα αλλά όχι από πάνω. Τώρα που την βλέπω μάλλον έχεις δίκιο λίγος ουρανός θα τη βελτίωνε.
Στην 1η ακροβατώ πάνω σε ένα βράχο είναι στα 10mm αν σήκωνα τη μηχανή θα έχανα τα χρώματα στο νερό.
Ευχαριστώ για τα σχόλια.

Για μια ακομα φορα συγχαρητηρια Χρηστο,μια υπεροχη φωτογραφια τοπιου.Συνεχισε την καλη δουλεια ;-)

Το καδρο,ο φωτισμος,τα χρωματα,αλλα τελικα το συναισθημα,η ηρεμια και η ομορφια που περναει αυτη η ομορφη εικονα,αξιζουν πολλα μπραβο!

Απάντηση: Landscape Photography

Χρήστο προσπάθησε να έχεις ένα πρώτο θέμα (foreground) στα πλάνα σου.
Έτσι θα αποκτούν περισσότερο ενδιαφέρον γιατί οι λήψεις με ευρυγώνιο όπου όλα είναι μακρυά, εκτός απο τις ενδιαφέρουσες φωτιστικές συνθήκες, δεν προσφέρουν τίποτα άλλο παρά μια εικόνα που την "προσπερνάς" γρήγορα.

Πάντα φιλικά έτσι?
:ernaehrung004:

Re: Απάντηση: Landscape Photography

Χρήστο προσπάθησε να έχεις ένα πρώτο θέμα (foreground) στα πλάνα σου.
Έτσι θα αποκτούν περισσότερο ενδιαφέρον γιατί οι λήψεις με ευρυγώνιο όπου όλα είναι μακρυά, εκτός απο τις ενδιαφέρουσες φωτιστικές συνθήκες, δεν προσφέρουν τίποτα άλλο παρά μια εικόνα που την "προσπερνάς" γρήγορα.

Πάντα φιλικά έτσι?
:ernaehrung004:

Εννοείται! :a0210:
Ίσα ίσα που τα σχόλιά σας τα θεωρώ εξαιρετικά πολύτιμα!

απο 3μερο Αγιου Πνευματος
Άραχθος Κατσανοχωρια
με ΝΕΧ 3
αραχθος καλαριτι&#954.jpg
με olympus tough 610
αραχθος.jpg

Η τελευταία με ίσιωμα και φτιάξιμο των levels (τονισμό midtones) θα βελτιωθεί θεαματικά (δε χρειάζονται ακρότητες όμως). Σαν κάδρο δεν είναι κακό, αν και θεματικά "γέρνει" προς τα δεξιά (το σώζει ότι ισορροπεί κάπως με τον μεγάλο ορεινό όγκο της αριστερής πλευράς).

Απάντηση: Landscape Photography

σε ευχαριστώ Νασσο για τα σχόλια
ΔΥΣΤΥΧΩΣ δεν εχω βρει χρόνο να μαθω πως γίνεται η επεξεργασία της φωτο!!

πάρα πολύ καλή racer....!!! λίγο περισσότερη ευκρίνεια στα βουνά νομίζω..Εκείνο που είναι δεξιά σαν κτηριο (εκκλησία) τι είναι;;