Φωτογραφία τοπίου

Re: Landscape Photography

Χαίρομαι που σας άρεσε. :)

Για την 1η που ρωτάς pap: D700/50mm f1.8G/ISO1600/f2.5/10sec. Ο ουρανός εκείνη την ημέρα ήταν πεντακάθαρος, με γυμνό μάτι το βλέπαμε το Milky.. Δυστυχώς τις υπόλοιπες ημέρες δεν ήταν έτσι :(

Σε ποια περιοχη ειχε τετοια καθαροτητα ο ουρανος Oo?

Να προσθεσω και εγω μια απο τον άρδα κοντά στις Καστανιες Εβρου

Γιατί φαίνεται έτσι το νερό σε αυτήν ? Είναι λίγο περίεργο, νομίζεις ότι είναι ψεύτικο.

@toliskot: Η έκθεση είναι μεγάλη, με αποτέλεσμα η κίνηση του νερού να δίνει αυτή την εικόνα

@Φωκίωνα: Είναι hdr ή απλή λήψη;

Περίεργο τοπίο, είναι λίγο τρομαχτικό! Έχει βγεί λίγο φωτεινή ή μου φαίνεται ? Στην οθόνη μου τα βράχια αριστερά φαίνονται σαν ''καμένα''.

ΠΡΕΠΕΙ να είναι τρομακτικό!!!
είναι η πύλη του κάτω κόσμου ο ποταμός Αχέροντας.
δυστυχώς ειναι καμένα τα βράχια
η olympus tg610 εχει ενα πλεονέκτημα..
ειναι αδιάβροχη απο κει και περα ...τιποτα άλλο
η ωρα ηταν καταληλη για βόλτα στο ποτάμι
αλλα οχι ιδανική για φωτο.

Είναι υπέροχα και... παγωμένα!!!

Από όσο γνωρίζω οι Αρχαίοι διάλεξαν τον Αχέρωντα σαν πύλη του κάτω κόσμου γιατί είναι το πιο κρύο ποτάμι της χώρας...

@aragorn μια ληψη ειναι σε nef. Επαναφορα σε highlights και shadows στο ACR έκανα :BDBDG54:

Απάντηση: Re: Landscape Photography

7815166074_5acd71a19f_c.jpg

Αιμίλιε τρομερή! Καλός ο ουρανός αλλά νομίζω η μαγεία της είναι στο μεγαλοπρεπές δέντρο και τα ξερά χόρτα μπροστά του! Πολύ καλή!

Απάντηση: Re: Landscape Photography

Emilot, πολυ ομορφη η φωτογραφία σου! Μου αρεσει το φως και η προοπτικη της ιδιαιτερα, μπράβο!

Να προσθεσω και εγω μια απο τον άρδα κοντά στις Καστανιες Εβρου

Ardas by fokionas, on Flickr

Φωκίωνα εκπληκτική! Θα συμφωνήσω με τον racer. Πιθανών η καλύτερη σου, και έχεις πολλές! Μαγευτικη!

Απάντηση: Landscape Photography

Σιγά σιγά ολοκληρώνω και τις φωτογραφίες του καλοκαιριού!
7905248284_64638b9289_h.jpg

Κρυφή σκάλα σε έναν κρυφό κολπίσκο κοντά στο λιμάνι της Νταμούχαρης στο Πήλιο.
Με τον Carl Zeiss Jena 80mm Biotar για Pentacon Six στην Nex7 με αντάπτορα με δυνατότητα tilt.