Φωτογραφία τοπίου

Re: Landscape Photography

Άμα έχεις θέμα Μονεμβασιά, παράλυτος και στραβός να είσαι "παπάδες" θα βγάλεις... (τρόπος του λέγειν). Εδώ πράγματι θέλεις λίγο ίσιωμα κι ας κόψει από το κτίριο δεξιά. Λίγο όμως μη φας την καρέκλα... Το preset καλό, φτιάχνει ατμόσφαιρα!

Δικιο σε ΟΛΑ !!! :slapface:

Απάντηση: Landscape Photography

Ομορφη φωτο με εντυπωσιακοτατα χρωματα
Βαλε μας και λιγο Γη......
Καλη

Σε αυτην την τελευταια του Ηλια απο την Μονεμβασια, θα προτιμουσα ειτε με τα κανονικα χρωματα ειτε σε Α/Μ... το πρεσετ δεν μου αρεσε στη συγκεκριμενη. Απο τις σκιες και τα φωτεινα, φαινεται οτι επικρατει εντονη ηλιοφανεια οποτε θα περιμενα ειτε να δω εντονα χρωματα ειτε ασπρομαυρο με καποιο περιεργο dodge and burn. Η γωνια ληψης παντως ωραια.

Ο enoxos πολυ καλα χρωματα και καδρο, αλλα οπως ειπε και ο Λεωνιδας, αν φαινοταν μεχρι και η ριζα του δεντρου θα εδειχνε ακομα πιο ισσοροπημενη...

Στο Νοσοκομείο λίγο πριν νυχτώσει πέταξε ξαφνικά μια πυκνή ομίχλη. Είχα την μηχανή μαζί και πετάχτηκα γρήγορα σε ένα μπαλκόνι και την πρόλαβα λίγο όπως ξεκινούσε.

Ήθελε να έχω χρόνο και τρίποδο μαζί να κάνω μια μεγάλη λήψη όπως γέμιζε η ομίχλη μάλλον...

Misty Oberberg by AlexTheodin, on Flickr

Θρίλερ δε λες τίποτα... χεχε
Πάντως με εντυπωσιάζει το πόσο καλύτερο είναι το ACR στην διαχείριση των RAW απο το πρόγραμμα της Sony... Κυρίως στο θέμα της αποθορυβοποίησης... Είναι σαν να έχω καινούργια μηχανή.

Beavis θα ήθελα να είχε λίγο παραπάνω σκεπή στην μέση χαμηλά. Το νερό που κατεβαίνει μέχρι κάτω και χωρίζει το κάτω μέρος σε δυο τρίγωνα στην μέση λίγο με ξενίζει. Κατα τα άλλα, τα χρώματα η έκθεση, και γενικά πολύ καλή!

το δουλευω παιδιά με τα κάδρα..που θα παει θα το πετυχω.Απλά δεν εβλεπα καλα λογω viewfinder και δεν προσεξα και παλι...σε μια που εβγαλα με το καδρο στο ορθιο εχω πιασει και χορταρι εκτος του κορμου...αλλα πιο πολυ ηθελα να βγαλω τα χρωματα του ουρανου.

castletownonwaves_by_etsap-d5trg93.jpg

Δε χορταινετε πια... Κι αλλη Μονεμβασια...