Φωτογραφία τοπίου

Re: Landscape Photography

Νομίζω οτι αν δεν είχες κεντράρει τον ορίζοντα θα ήταν ακόμα καλύτερη. Θα αποκτούσε λίγη δυναμική, γιατί τώρα μου φαίνεται πολύ στατική. Προσωπικά θα έκοβα ελάχιστά απο κάτω. Θα τόνιζε και τον ωραίο ουρανό που έχεις.

Δίκιο έχεις, αλλά με παρασύρει ο έρωτας μου για την θάλασσα, ιδού:

_4190014CropBres.jpg

p.s. το πανόραμα σου πολύ καλό!

Ακριβώς! Είχα να πάω 30 χρόνια, ήταν πιο ωραία από όσο τον θυμόμουνα...

Από την επίσκεψη μου στον καταρράκτη του Λειβαδίτη. Τρομερό μέρος, διαδρομή, τα πάντα όλα! Στα μείον, ο κάκιστος δρόμος 4 χιλιομέτρων μέχρι να πας στο μονοπάτι για τον καταρράκτη. Αν δεν έχεις κατάλληλο όχημα, πας με μεγάλη δυσκολία.

Stream of Leivaditis by fokionas, on Flickr

Το αποτέλεσμα αποζημιώνει όμως, πολύ καλή! Έχεις ND φίλτρο, και αν ναι τι νούμερο?

Πολύ καλή!

Από την επίσκεψη μου στον καταρράκτη του Λειβαδίτη. Τρομερό μέρος, διαδρομή, τα πάντα όλα! Στα μείον, ο κάκιστος δρόμος 4 χιλιομέτρων μέχρι να πας στο μονοπάτι για τον καταρράκτη. Αν δεν έχεις κατάλληλο όχημα, πας με μεγάλη δυσκολία.

Φανταστική, τι να λέμε!

Απάντηση: Landscape Photography

Καταρρακτες στο Φανο, Κιλκις.
Αργοτερα θα ανεβασω και αλλες

Στην Σμαραγδένια Λίμνη δεν είναι leonkum? Είχα παέι τέτοιο καιρό πέρσυ. Τρομερό μέρος!
Πολύ καλές οι φωτογραφίες σου!!!
Μιας και είμαστε στο θέμα ας βάλω και τις δικές μου από το ίδιο μέρος:

Emerald Lake by pap-x, on Flickr

Water Sculptures by pap-x, on Flickr

Απάντηση: Landscape Photography

Παρα πολυ καλες αγαπητε Χρηστο.
Ναι απο εκει ειναι...

Αυτη ειναι απο την αντιθετη μερια απο αυτην που δειχνεις στην πρωτη σου...

Τελικά εκτός από πηγή ζωής το νερό είναι και πηγή ηρεμίας και ψυχικής ανάτασης... Όλες πολύ καλές παλικάρια!

Πολύ ωραίες και φοβερό μέρος! Λεωνίδα, νομίζω ότι σε αυτή του #3895 σου ξέφυγε λίγο το recovery των highlights και έχει βγει πολύ γκρι το νερό...

Υπέροχες!
καλά να σας πω ότι έχω "πάθει" με την ιδέα και μόνο νυχτερινών φωτογραφιών με όλο αυτό το νερό τον καταρράκτη και τα αστέρια από πάνω?