Φωτογραφία τοπίου

Re: Landscape Photography

Βασιλη καταπληκτικη με υπεροχο φωτισμο και χρωμα!!
Μπραβο!

Ηλία βγήκαν τα specs της 70D. Ενδιαφέροντα φαίνονται, τι λες? Ή πας για 6D?

Κατι διαβασα, αλλα μολις ειδα για σπαστη οθονη, κατι... εσπασε μεσα μου... :ADFAD2: Δεν ξερω και αν εχει τουλαχιστον εισοδο για μικροφωνο... :music-smiley-005:

Μη χαλασουμε εδω το θεμα, αλλα καλοκαιρακι ηρθε και κανω κατι περιεργες σκεψεις... μετραω (και ζυγιζω) κουκια... :FSGSFGS4:

Α, γιαυτό καίγεσαι για το review... Πές έτσι, να το γράψω το ΣουΚου. Και εγώ όλο αγγελίες για καμια used M9 κοιτάω και αυτή η καταραμένη FF NEX αργεί ακόμα...

Τι να την κανεις την μεταχειρισμενη οταν με τα ιδια χρηματα περνεις την καινουργια? Δε νομιζω να παει κατω απο 4,5 χιλιαδες η 9...

Στο ebay έχω δεί αρκετές να φεύγουν και κάτω απο 3. Αν ψάχνεις βρίσκεις, αυτό είναι και κακό... Αλλά εσύ πάνε στο υπαρξιακό και πές μου τί θες με μηχανή χωρίς AF??? χεχε

μετα απο αρκετο καιρό
βρηκα και εγω χρονο για μερικες φωτος
απο λίμνη Πλαστηρα
DSC09159a.jpg

DSC09161a.jpg

DSC09166a.jpg

DSC09291a.jpg

Ηλία με τι φακό την τράβηξες και είναι τόσο wide? ή είναι ιδέα μου?

Θα την προτιμούσα με μπλέ φίλτρο στον ουρανό. Είναι αρκετά κινηματογραφική πάντως. Ανέβασα κ εγώ μια παρόμοια χθες σε διπλανό νήμα, cityscape στην ουσία.

Καινουργιος θα εισαι... τι ερωτηση ειναι αυτη σε μενα...??? Με τον 30-110 ειναι χ 2,7 κροπ φακτορ, αρα απο 80mm και πανω σιγουρα, ακριβως δεν θυμαμαι... :flipout::flipout:

Το κροπ ξεγελαει που ειναι 2,35/1 και το μαυρο πλαισιο...

Last edited:

Τη δοκιμασα και με μπλε, αλλα εβγαινε... συνηθισμενη... το κιτρινο μου αρεσε καλυτερα και ειναι θερμο WB μονο στον ουρανο, με λιιιιγο κορεσμο... περισσοτερο με ανησυχουσε πως θα βγει η ενωση ουρανος με δεντρα και κτιρια, αλλα τα σηερινα προγραμματα επεξεργασιας, κανουν θαυματα μου φαινεται... που και να προσεχεις δηλαδη τι κανεις...

Καινουργιος θα εισαι... τι ερωτηση ειναι αυτη σε μενα...??? Με τον 30-110 ειναι χ 2,7 κροπ φακτορ, αρα απο 80mm και πανω σιγουρα, ακριβως δεν θυμαμαι... :flipout::flipout:

Το κροπ ξεγελαει που ειναι 2,35/1 και το μαυρο πλαισιο...

Kωστα, γραψε λαθος... ειναι στα 15,7mm ισοδυναμο με 42 σε FF...

Είναι αρκετά κινηματογραφική πάντως. Ανέβασα κ εγώ μια παρόμοια χθες σε διπλανό νήμα, cityscape στην ουσία.

Tην ειδα Αλεξ, στα σναπσοτς την εχεις... καλο το κινηματογραφικο καδρο, αλλα οπως ειχε πει και ο Τασος παλιοτερα, δεν φτανει απο μονο του, θελει και αναλογο θεμα και εκει ειναι η δυσκολια.

Εγω παντως πειραματιστηκα με στοχευμενες ρυθμισεις, δηλαδη αλλη επεξεργασια στο πανω μισο, με adjustment brush και αλλη στο κατω με το ντεγκραντε του λαιτρουμ. Εβλεπα χθες κατι βιντεακια και ειπα να δοκιμασω... εκεινο που ακομα ουτε εχω αγγιξει, ειναι οι... βουρτσες... και αν καποιος δει τις δυνατοτητες και τις παραμετροποιησεις θα χαθει... και δεν τις χρησιμοποιω καθολου (τις παραμετροποιησεις)... απο το ποσες τριχες θα εχουν μεχρι το αν θα ειναι... ξανθες ή καστανες... απορω που χρησιμευουν ή αν τις χρησιμοποιει κανεις απο μας σε τετοιο βαθμο... !!!!!!

Απάντηση: Landscape Photography

Αντιπαξοι

Attachments

• DSC05438.JPG
    DSC05438.JPG
    204.4 KB · Views: 153

ίσιωσε λιγο τον ορίζοντα
Κατα τα άλλα αχχχχχχχχχ τι χρωμα είναι αυτό. Η πρωινή βουτια στο Βουτούμι είναι από τις μεγαλύτερες απολαύσεις που μπορεί να νιώσεις άνθρωπος

Απάντηση: Re: Landscape Photography

Τη δοκιμασα και με μπλε, αλλα εβγαινε... συνηθισμενη... το κιτρινο μου αρεσε καλυτερα και ειναι θερμο WB μονο στον ουρανο, με λιιιιγο κορεσμο... περισσοτερο με ανησυχουσε πως θα βγει η ενωση ουρανος με δεντρα και κτιρια, αλλα τα σηερινα προγραμματα επεξεργασιας, κανουν θαυματα μου φαινεται... που και να προσεχεις δηλαδη τι κανεις...

Σου έχει λέιψει ο ήλιος εσένα παλληκάρι μ' είναι σαφές.....:bawling:
Χρειάζεσαι "ελλαδισμό" επειγόντως!!:flipout::flipout: