Φωτογραφία τοπίου

Απάντηση: Re: Landscape Photography

9521907167_a73bfe948c_b.jpg

Μπράβο ρε Εμιλ!

Πήγες τα λεφτά στην Ελβετία?? :flipout::flipout:

Re: Απάντηση: Re: Landscape Photography

Μπράβο ρε Εμιλ!

Πήγες τα λεφτά στην Ελβετία?? :flipout::flipout:

μπααα... Φιλοξενούμενος...

Οι καλύτεροι δρόμοι στην Ευρώπη(και απο Γερμανία) και δεν υπάρχουν πουθενά διόδια...(30ευρω το χρόνο ένα σήμα που το κολλάς στο παμπρίζ)....

Θύμισε μου ξανά, πόσα δίνεις για να πας και να έρθεις Εύβοια??? και σε ποιον τα δίνεις?

Re: Landscape Photography

Αιμίλιε, εξαιρετικές, τη διαδρομή σου πρέπει να την έχω κάνει παλιά και είναι όντως μαγευτική. Όλη αυτή η αφοπλιστική και ασπίλωτη ομορφιά που δεν ζητά τίποτα για αντάλλαγμα σε λυτρώνει και σε βοηθά να βλέπεις τα πράγματα πιο ξεκάθαρα...
:a0210:

Απιθανη η ελβετια (περασα μια βολτα την περασμενη εβδομαδα και εγω), αλλα εξωφρενικα πανακριβη...

(ειναι μαλλον το ανταλλαγμα που ζητα Γρηγορη...)

Αιμίλιε, εξαιρετικές, τη διαδρομή σου πρέπει να την έχω κάνει παλιά και είναι όντως μαγευτική. Όλη αυτή η αφοπλιστική και ασπίλωτη ομορφιά που δεν ζητά τίποτα για αντάλλαγμα σε λυτρώνει και σε βοηθά να βλέπεις τα πράγματα πιο ξεκάθαρα...
:a0210:

:ernaehrung004:

Σίγουρα βλέπεις τα πράγματα πιο ξεκάθαρα Γρηγόρη.... Αυτο που αποκόμισα εγώ είναι οτι το πολύ το χρήμα σε κλείνει "μέσα" του και δεν σε νοιάζει τίποτα και για κανέναν....και η Ελβετία είναι ο "παράδεισος" του τι μπορεί να κάνει το χρήμα σε μια κοινωνία. Την οργανώνει τέλεια σε οποιοδήποτε τομέα και την "κοιμίζει" για πάντα μέσα στην "τελειότητα".

Πολυ ωραιες Εμιλιε...καπιες προσφατες δικες μου...

1098248_10151536820057511_1900928290_n.jpg

Πολύ καλή! Μου αρέσει που άφησες και τον απέναντι βράχο και που δεν τους σιλουέτιασες τελείως, υπάρχει ακόμα πληροφορία και στους δυο.

Αιμίλιε, paulmarinis, Αλεξ, φοβερές!!
Χρήστο νομίζω ότι σου λείπει το θέμα...

Απάντηση: Landscape Photography

Βρε παναθεμά σας. Μπαίνω να ξεχάσω τον πόνο μου και βλέπω πάλι το καταραμένο Πήλιο μπροστά μου? Ακόμη την κλαίω τη μηχανούλα μου.....