Φωτογραφία τοπίου

Re: Landscape Photography

εγω εκανα 10 λεπτα ποδηλατο για να την τραβηξω με αυτο το φοντο παντως:)

Και πολύ καλά έκανες .. λέει έτσι .. αλλιώς θα ήταν μια ακομη φωτο αεροπλανοφόρου απο μια γωνία που δεν δείχνει κάτι.

Πολύ μου άρεσε !!.

blue hour, the wonderdusk

-

The Lonely Fisherman...

1926713_10203211997839250_1180459605_n.jpg

30s
12mm
f/8
iso 100

Δεν ξέρω αν είναι στην κατηγορία landscape, αν όχι πείτε μου να την βάλω στο κατάλληλο thread :)

knoulas καλες οι φωτο, αλλα κατι πρεπει να κανεις με το καδρο, νομιζω, να μην ειναι 1/3 ποταμι, 1/3 κτιρια και 1/3 ουρανος...

του billpeppas παραπανω με τη bluehour, επισης πολυ καλη, αλλα σε ολο το καδρο, καπου θα εχωνα ενα κομματι πορτοκαλι (ισως στο ξυλο) να σπασει η μπλεδιλα...

Ειλικρινά δε θα το είχα παρατηρήσει αν δεν το ανέφερες. Σου είναι εύκολο να κατεβάσεις μία από αυτές και να αλλάξεις το κάδρο? :)

knoulas καλες οι φωτο, αλλα κατι πρεπει να κανεις με το καδρο, νομιζω, να μην ειναι 1/3 ποταμι, 1/3 κτιρια και 1/3 ουρανος....

Σιγα το δυσκολο βρε... κανε 2-3 κροπ και δες αν αλλαζει κατι στην προοπτικη που να σου αρεσει καλυτερα... α! δοκιμαζε και τις περιστροφες αριστερα δεξια που συζητουσαμε με τον Ηλια τον Γιαριμη σε αλλο θεμα, μηπως βγαλεις εσυ καμμια ακρη αν χρειαζονται και πότε... :BDGBGDB55: