Φωτογραφία τοπίου

Re: Landscape Photography

Εξαιρετική! Μου αρέσει το χρώμα, το θέμα αλλά και η οπτική διαγώνιος του κάδρου. Ωραίο σημείο για φωτογράφηση.

Απάντηση: Landscape Photography

Απο Υδρα

Attachments

• IMG_20140817_201554.jpg
    IMG_20140817_201554.jpg
    179 KB · Views: 217

Switzerland Zurich
P7205991.jpg

Δεν ειναι 2 σε 1. Η μοναδική επεξεργασία είναι λίγη τοπική διόρθωση της έκθεσης (με την βούρτσα - Camera raw) στα βράχια και στους θάμνους. Ήθελαν αφαίρεση και τα καλώδια αλλά πλέον δεν κάνω τέτοιες διορθώσεις.

Βλέπεις το λευκό περίγραμμα στα σημεία που σου είπα, σωστά ; Μου φάνηκε σαν ένωση φώτο, μια του βράχου και μια του ουρανού.
Ειδικά στα δεξιά είναι έντονο ανάμεσα στα κλαδιά.

Σε ευχαριστώ πολύ για τα σχόλια. Με έκανες να ξαναδώ τις λεπτομέρειες από την αρχή και αντικατέστησα την αρχική φωτογραφία με την διορθωμένη που δεν έχει το φωτοστέφανο που εύστοχα παρατήρησες, έβγαλα και τα καλώδια, άφησα και τα ζεστά χρώματα που είχε η αρχική λήψη.

Και πάλι ευχαριστώ

Loutraki
by Costas S. T., on Flickr

Καλο ειναι να αναφερετε το μερος στο οποιο ειναι τραβηγμενη η φωτο...Θεωρω οτι υπαρχουν ωραια μερη τα οποια καποιος μπορει να επισκεφθει...

Καλο ειναι να αναφερετε το μερος στο οποιο ειναι τραβηγμενη η φωτο...Θεωρω οτι υπαρχουν ωραια μερη τα οποια καποιος μπορει να επισκεφθει...
Η συγκεκριμένη είναι τραβηγμένη στα 3-5 Πηγάδια ν. Ημαθίας. Πάντως επειδή η φωτο είναι link από το Flickr μου, εκεί υπάρχει και η ανάλογη πληροφορία.