Φωτογραφία τοπίου

Re: Landscape Photography

την ειχα πειραζει αλλα εκανα πολλα λαθη και ετσι δεν την ανεβαζω. Βεβαια την ανεβασα στο flickr αλλα το μετανιωσα. Εινα αρχη ακομα και ξερω οτι θα λαθη προς το παρον επιτρεπονται.

Εδω ειναι η φωτο οπως εχει.

Attachments

• IMG_4467.jpg
    IMG_4467.jpg
    238 KB · Views: 236
Re: Landscape Photography

DSC_1351_1_zpsb6b632e9.jpg

View of west bay
by Costas S. T., on Flickr

Ένας συνδυασμός, φτώχεια (έτσι βλέπω την συγκεκριμένη βάρκα) και χλιδή.
Εξαιρετική Κώστα.

Re: Απάντηση: Landscape Photography

Όταν ξεκινούσα τα πρώτα μου δειλά βήματα στον μαγικό κόσμο της φωτογραφίας, κάποιος κάποτε μου είπε οτι το δικαίωμα του να σπάει κανείς τους κανόνες το αποκτά μόνο όταν τους έχει πρώτα κατακτήσει. Νομίζω πως αυτή η φωτογραφία είναι πολύ χαρακτηριστικό παράδειγμα. Τέλεια ισορροπία με το φόντο στα τρίτα και το θέμα στο "απαγορευμένο" κέντρο.

Τίποτα... απλά μου αρέσει πάρα πολύ η σύνθεσή σου φίλε και ήθελα να στο πω. :a0210:

Καλημέρα.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Landscape Photography

Όταν ξεκινούσα τα πρώτα μου δειλά βήματα στον μαγικό κόσμο της φωτογραφίας, κάποιος κάποτε μου είπε οτι το δικαίωμα του να σπάει κανείς τους κανόνες το αποκτά μόνο όταν τους έχει πρώτα κατακτήσει. Νομίζω πως αυτή η φωτογραφία είναι πολύ χαρακτηριστικό παράδειγμα. Τέλεια ισορροπία με το φόντο στα τρίτα και το θέμα στο "απαγορευμένο" κέντρο.

Τίποτα... απλά μου αρέσει πάρα πολύ η σύνθεσή σου φίλε και ήθελα να στο πω. :a0210:

Καλημέρα.

Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια αλλά λιγάκι υπερβάλλεις.
Εν πάση περιπτώσει, οι "κανόνες" στη φωτογραφία υπάρχουν για να κάμπτονται όταν οι συνθήκες το ευνοούν ή το επιβάλλουν. Όσο για τα τρίτα, προσωπικώς τα εφαρμόζω περισσότερο στον ορίζοντα. Για το σημείο ενδιαφέροντος και την επιδιωκόμενη ισορροπία του κάδρου δεν νομίζω πως μπορεί εύκολα να διατυπωθεί ένας κανόνας.