Φωτογραφία τοπίου

Re: Landscape Photography

ειδικα η πρωτη ειναι καρτ ποσταλ!! αληθεια τι ωρα τραβηχτηκαν;;χρειαστηκε cpl?

Ευχαριστώ πολύ!!!

4ήμερο στην Σαντορίνη, τράβηξα άπειρες φωτογραφίες δοκιμάζοντας διάφορα χωρίς τρελό αποτέλεσμα καθώς είχε πολύ υγρασία, καθόλου καθαρό ορίζοντα και γενικά ένα πολύ άσχημο φως...

τελευταία μέρα όμως, όπως πήγαινα προς Οία εκεί που δεν έχω διάθεση να τραβήξω τίποτα με πήγε ο θείος προς κάτι απίστευτα μέρη και μετά με άφησε σε ένα μονοπάτι το οποίο καταλήγει στην Οία. Μια ώρα δρόμος στο πολύ χαλαρό, φωτογραφίζοντας δεξιά και αριστερά! Απίστευτα χρώματα, πολύ καλή ατμόσφαιρα, και γενικότερα με αποζημίωσε την τελευταία μέρα και με το παραπάνω!!!

Αυτές οι φώτο είναι μεταξύ 9 και 11 το πρωί, και η πρώτη στην Οία κατά τις 1!!! Νομίζω πως στο exif γράφει τις ώρες. Δεν είχα μαζί πολωτικό δυστυχώς, ειδικά κάποιες μέρες το χρειαζόταν, ελπίζω στην επόμενη επίσκεψη μου κατά τον Νοέμβρη να έχω!

ειδικα η πρωτη ειναι καρτ ποσταλ!!

Ακριβώς αυτό που σκέφτηκα και εγώ!
Ίσως να είναι λίγο στραβός ο ορίζοντας (αν και δεν είμαι σίγουρος), αλλά... :worshippy:

Ακριβώς αυτό που σκέφτηκα και εγώ!
Ίσως να είναι λίγο στραβός ο ορίζοντας (αν και δεν είμαι σίγουρος), αλλά... :worshippy:

στραβό είναι το μάτι σας κύριε... :P

παίζει να την ίσιωσα και 20 φορές... μέχρι που κατάλαβα προς στραβή είναι η Θηρασιά... :P Σκόλαρε τη σελίδα να πέσει ο ορίζοντας κάτω από την μπάρα του firefox ή όποιου χρησιμοποιείς, και θα δεις ότι είναι ίσιος... ή τουλάχιστον σχεδόν ίσιος, νομίζω πως το μάτι μου πλέον παίζει σε αυτή τη φωτογραφία!!!! :BDGBGDB55:

Ιιιιιιιισως ενα lens correction με το LR να το χρειαζόταν

Α, εντάξει...
Ο γιαλός είναι στραβός! :flipout:

ε ναι βρε... εμείς καλά πάμε!!!! Αχαχαχαχαχαχα :ernaehrung004:

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Ιιιιιιιισως ενα lens correction με το LR να το χρειαζόταν

το έχω κάνει βρε, στο photoshop... θα το κοιτάξω ξανά το βράδυ, νομίζω πως ξεγελάει το μάτι, γιατί το κομμάτι θάλασσας στο βάθος είναι ίσιο το ρημάδι....

Τα κάδρα είναι ωραία αλλά το φως είναι σκληρό είχε ανέβει ψηλά ο ήλιος

Δύο παιχνιδιάρικες/ευκαιριακές, ασόβαρες:

11169659_10206373173026654_4589458486074396776_o.jpg

11169687_10206373118465290_289092912999995301_o.jpg

partisane πολυ καλη, μου αρεσει η ανθρωπινη κλιμακα της επαρχιας αναφορικα με τα αρχιτεκτονηματα και της αρχεγονης φυσης, το δεσιμο των υλικων με την αισθητικη της περιρρεουσας ατμοσφαιρας που αποπνεουν σεβασμο προς τη φυση, επισης το αναγλυφο που θυμιζει πινακα ζωγραφικης.

partisane πολυ καλη, μου αρεσει η ανθρωπινη κλιμακα της επαρχιας αναφορικα με τα αρχιτεκτονηματα και της αρχεγονης φυσης, το δεσιμο των υλικων με την αισθητικη της περιρρεουσας ατμοσφαιρας που αποπνεουν σεβασμο προς τη φυση, επισης το αναγλυφο που θυμιζει πινακα ζωγραφικης.

ευχαριστω timaios!
ηταν συνειδητη η επιλογη μου να ζησω στην επαρχια

Gallery Of Stones and Water by partis90, on Flickr