Φωτογραφία τοπίου

Re: Landscape Photography

Χρονια πολλα σε ολους.

Καποια flares ειναι ωραια, καποια οχι. Της μηχανης μου (δε την αναφερω γιατι καποιοι βγαζουν σπυρια οταν την ακουνε), το flare ειναι αθλιο. Αυτο που κανει ο φακος σου Κωστα ειναι πολυ ωραιο. Ισως εκεινο το πολυχρωμο τοξο κατω δεξια να αφαιρουσα, το βγαζει παντα και αυτο;

Θα πρέπει να έχεις κατά νου ότι μιλάμε για υπερευρυγώνιο φακό, όπου κατά κύριο λόγο πρέπει να καδράρεις σωστά και να αποφύγεις τις έντονες παραμορφώσεις.
Εαν έχεις λίγη πείρα, μπορείς να δουλέψεις με την προοπτική και φυσικά να αποφύγεις ή να τονίσεις τα flares, εαν στο κάδρο έχεις πηγή με έντονο φως. Το χρωματικό τόξο στα άκρα του κάδρου δημιουργείται από τις επιστρώσεις του φακού και είναι ένα από τα σχήματα των αντανακλάσεων που προκαλεί η εντονη πηγή φωτός όταν είναι στα όρια του κάδρου ή ακόμα και εκτός κάδρου και μπορείς να το αποφύγεις με σκίαση του φακού με το χέρι.

Καλά βρε αθεόφοβε ανέβηκες στον πύργο του Βοημούνδου?!?!??!
Καλά που δεν σε μπουζουριάσανε!

:SFGSFGSF:

Δε βαριέσαι βρε Κώστα να φωτογραφίζεις?:SFGSFGSF:
ετσι και βαρεθω... θα με φαει το μαυρο σκοταδι

Καλά βρε αθεόφοβε ανέβηκες στον πύργο του Βοημούνδου?!?!??!
Καλά που δεν σε μπουζουριάσανε!
:SFGSFGSF:

μπα, δεν ασχολειτε κανενας, μονο το βραδυ διωχνουν τα αδεσποτα:flipout:

Δημητρη πλακα κανεις..... μου ειπες οτι εχω εφ ορου ζωης εγγυηση:7SFGSFG:

Κώστα διαφήμιση για τα πανεμορφα Γιάννενα οι φωτογραφίες σου,πολύ καλές,καλή Χρονιά σε όλους μας.

Απάντηση: Landscape Photography

Το τελευταίο μου, ίσως και το καλύτερό μου κλικ για το 2015!!!
Sharpened%20version22%20%283%29.jpg

Νίκο σπάνια φωτογραφία από εκεί πού τραβήχτηκε, η αγάπη για την τέχνη δεν κρύβεται!καλή συνέχεια.performergr όμορφη.. κλασσική.