Φωτογραφία τοπίου

Απάντηση: Landscape Photography

ο θορυβος ταιριαζει απολυτα!!εχεις πετυχει το σωστο χρωματισμο που ειναι και το πιο δυσκολο για εμενα!μοναδικες!!

Re: Landscape Photography

Πανο πολυ καλη επεξεργασια!

Ευχαριστώ για το σχόλιο.

Μετά από τις πρωτες προσπάθειες που έκανα στο HDR έχω αλλάξει πάρα πολύ τον τρόπο που επεξεργάζομαι τις φωτογραφίες μου. Δεν θέλω να τονίζω τα χρώματα όπως έκανα στην αρχή.

Μπράβο κι από εμένα για τις φωτογραφίες σου.

Sharpened%20versionrr.jpg

skysound έγραψε πολύ ωραία η μηχανή καί ο φακός,απίστευτη ευκρίνεια καί λεπτομέρεια δεδομένης καί τής μεγάλης απόστασης,μπράβο,πολύ καλή.Για του Κώστα(partisan)μαγικές.

skysound, φυσηξε ο βαρδαρης και καθαρισε
πολυ καλη ,αν και θα ηθελε λιγο αερα απο πανω:SFGSFGSF:

Tim-bye-

Απάντηση: Re: Landscape Photography

skysound έγραψε πολύ ωραία η μηχανή καί ο φακός,απίστευτη ευκρίνεια καί λεπτομέρεια δεδομένης καί τής μεγάλης απόστασης,μπράβο,πολύ καλή.Για του Κώστα(partisan)μαγικές.

μόνο εμένα μου φαίνεται oversharped?

κωστα προσωπικα με ταξιδεψαν οι φωτογραφιες σου απο την αυστραλια!!!:SFGSFGSF:

Κώστα μπράβο και πάλι. Τρομερές φωτογραφίες. Σε λίγο ανεβάζω κι εγώ φρέσκιες από Αίγιο. Πάγωσα για να τις βγάλω, από τον αέρα. Είναι κατ ευθείαν από την μηχανή χωρίς επεξεργασία. Έχω κάνει μόνο μετατροπή από RAW σε jpeg πάνω στην μηχανή.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Και μία χθεσινή.

Μόνο στην πρώτη φωτογραφία έχω αλλάξει την ρλυθμιση standard σε landscape. Έχει κάνει πιο έντονα τα χρώματα αλλά μείωσε την φωτεινότητα λίγο λόγο αυξημένου contrast.

Ναι. Ήθελαν λίγο φως παραπάνω. Έπρεπε να να δώσω 0.7 stop παραπάνω. Και κακός φοβάμαι να το κάνω. Η 7200 έχει μεγάλο δυναμικό εύρος και άλλες φορές που υπερφωτίζω δεν χάνω τα φωτεινά μέρη. Θα τις φτιάξω μόλις επθστρέψω. Βέβαια κάποιες από τις παραπάνω θα γίνουν HDR! Η αγάπη μου!

Ναι. Ήθελαν λίγο φως παραπάνω. Έπρεπε να να δώσω 0.7 stop παραπάνω. Και κακός φοβάμαι να το κάνω. Η 7200 έχει μεγάλο δυναμικό εύρος και άλλες φορές που υπερφωτίζω δεν χάνω τα φωτεινά μέρη. Θα τις φτιάξω μόλις επθστρέψω. Βέβαια κάποιες από τις παραπάνω θα γίνουν HDR! Η αγάπη μου!

η μηχανη Πανο, δεν τραβαει hdr, εσυ τις φτιαχνεις???

Χρηστο... καθε μερα!:a0210: