Φωτογραφία τοπίου

Re: Landscape Photography

Πολύ όμορφες φωτογραφίες.Πάντως στην τρίτη πού είναι μαγικό κάδρο τι έγινε καί δεν χώρεσε ολόκληρη η ψαροβαρκα?Κώστα η νέα μηχανή είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί στην κατηγορία της.Αλλά και τού Τεο το τοπίο είναι πολύ καλό...αλήθεια πού είναι?

Θοδωρή, μου αρέσει πολύ.
Κώστα, την πρώτη φωτογραφία την κοιτάζω κάθε τρεις και λίγο. Είναι φανταστική!

ευχαριστω παιδια!
Tim, μπροστα στην βαρκα ειχε κατι σακουλες και συρματα δεμενα κ δεν ειχα καμια ορεξη να τις φτιαξω στο ps
πολυ ωραιο μερος , και η φωτο μαγικη - λιγη προσοχη στο wb
μεσα απο βαρκα ειναι??

ευχαριστω παιδια!
Tim, μπροστα στην βαρκα ειχε κατι σακουλες και συρματα δεμενα κ δεν ειχα καμια ορεξη να τις φτιαξω στο ps
πολυ ωραιο μερος , και η φωτο μαγικη - λιγη προσοχη στο wb
μεσα απο βαρκα ειναι??

Λογικα σε εμενα αναφερεσαι Κωστα.. Σε ευχαριστω πολυ. Thanks κ για την επισημανση του wb :a0210:
Παλι απο Κερκινη ειναι κ ναι ειναι τραβηγμενη μεσα απο βαρκα :)

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Πολύ όμορφες φωτογραφίες.Πάντως στην τρίτη πού είναι μαγικό κάδρο τι έγινε καί δεν χώρεσε ολόκληρη η ψαροβαρκα?Κώστα η νέα μηχανή είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί στην κατηγορία της.Αλλά και τού Τεο το τοπίο είναι πολύ καλό...αλήθεια πού είναι?

Thanks Tim. Στην λιμνη Κερκινη ειναι :)

Απάντηση: Landscape Photography

Και ότι είχα αρχίσει να σκέφτομαι πως ο παρτιζάνος δεν μπορεί να βγάλει φωτογραφία με χρώμα !!!

From m2 note with Tapatalk

Κώστα ή φωτογραφία σου θυμίζει λίγο πλάνο από ταινία δράσης,βλέπω πολύ πράσινο καί μου αρέσει πολύ πού φροντίζουν τις Πόλεις τους οι μέχρι πρότινος "βάρβαροι"κατακτητές,και εμείς που τούς τα δώσαμε σχεδόν όλα τον ύπνο του δικαίου... ανησυχοι,ανυμποροι,και βολεμενοι στην νιρβάνα μας τής αδιαφορία μας..Τις πταιει?έχουμε χάσει κάθε μέτρο,χωρίς όραμα καί ελπίδα,κρίμα ιδιαίτερα για τούς νέους πού τούς καλύτερους τούς διώχνει ο τόπος και η αδιαφορία μας.

Last edited:

Εύχομαι πνευματική αναταση σε όλους τους ανθρώπους στον Πανέμορφο Κόσμο μας πού μας χαρίζεται για λίγο καιρό καί πρέπει να τον φροντίζουμε με σεβασμό, αγάπη και θυσίες το λιγοτερο όλοι μαζί.

Κώστα έχω ακούσει τα καλύτερα για την Queensland και για κατι κοραλλιογενεις νησους,ζούσε ένας φίλος καί έβγαλε μαγευτικές φωτογραφίες αν καί δεν κατείχε την Τέχνη.

Last edited:

..Κώστα έχω ακούσει τα καλύτερα για την Queensland και για κατι κοραλλιογενεις νησους,ζούσε ένας φίλος καί έβγαλε μαγευτικές φωτογραφίες αν καί δεν κατείχε την Τέχνη.

Φίλε μου έπεσες επάνω στην κουβέντα μου που έιχα σήμερα με την γυναίκα μου ακριβώς για αυτό το μέρος. Μου πρότεινε να πάω λίγες ημέρες στο Queensland και να δω το whitsunday, ένα ονειρικό μέρος το οποίο απ' ότι βλέπω αξίζει και με το παραπάνω. Από την άλλη, έχω διάφορες προτάσεις από τους Αυστραλούς που συνεργάζομαι και όλοι τους προτείνουν Queensland, New Zealand αλλά και άλλα μέρη που δεν είχα ιδέα ότι υπάρχουν, όπως την ροζ λίμνη ( Pink Lake ). Να είμαστε καλά και κάτι θα γίνει ..

Φίλε μου έπεσες επάνω στην κουβέντα μου που έιχα σήμερα με την γυναίκα μου ακριβώς για αυτό το μέρος. Μου πρότεινε να πάω λίγες ημέρες στο Queensland και να δω το whitsunday, ένα ονειρικό μέρος το οποίο απ' ότι βλέπω αξίζει και με το παραπάνω. Από την άλλη, έχω διάφορες προτάσεις από τους Αυστραλούς που συνεργάζομαι και όλοι τους προτείνουν Queensland, New Zealand αλλά και άλλα μέρη που δεν είχα ιδέα ότι υπάρχουν, όπως την ροζ λίμνη ( Pink Lake ). Να είμαστε καλά και κάτι θα γίνει ..

Οπου κ να πας ευχομαι να το ευχαριστηθεις! Περιμενουμε φωτο απο την επομενη σου εξορμηση :)

.. Οι μαυροι κυκλοι ειναι απο εξορυξεις πετρελαιου;; :hmmmm2:

Είναι καλλιέργειες στην έρημο και οι κύκλοι δημιουργούνται από το ακτινικό σύστημα ποτίσματος. Στην Αμερική είναι πολύ συνηθισμένο. Στην Σαουδική αραβία αυτά τα συστήματα είναι ιδιαίτερα δαπανηρά αφού αντλούν νερό από γεωτρήσεις που φτάνουν ακόμα και τα 1000 μέτρα βάθος !! Να και μια παλαιότερη φωτογραφία με μεγάλης έκτασης καλλιέργειες αυτού του τύπου

Landscape full of vinyl records by Costas S. T., on Flickr

Εντυπωσιακοί σχηματισμοί, αν θυμάμαι καλά το είχαν ξεκινήσει οι Ισραηλινοί στην Νεγκέμπ δεκαετία του 60-70?

Μαγικοί Δελφοί...

12998214_10208952061416038_3495773111514368534_o.jpg