ευχαριστω παιδια!
Tim, μπροστα στην βαρκα ειχε κατι σακουλες και συρματα δεμενα κ δεν ειχα καμια ορεξη να τις φτιαξω στο ps
πολυ ωραιο μερος , και η φωτο μαγικη - λιγη προσοχη στο wb
μεσα απο βαρκα ειναι??
Πολύ όμορφες φωτογραφίες.Πάντως στην τρίτη πού είναι μαγικό κάδρο τι έγινε καί δεν χώρεσε ολόκληρη η ψαροβαρκα?Κώστα η νέα μηχανή είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί στην κατηγορία της.Αλλά και τού Τεο το τοπίο είναι πολύ καλό...αλήθεια πού είναι?
..Κώστα έχω ακούσει τα καλύτερα για την Queensland και για κατι κοραλλιογενεις νησους,ζούσε ένας φίλος καί έβγαλε μαγευτικές φωτογραφίες αν καί δεν κατείχε την Τέχνη.
Φίλε μου έπεσες επάνω στην κουβέντα μου που έιχα σήμερα με την γυναίκα μου ακριβώς για αυτό το μέρος. Μου πρότεινε να πάω λίγες ημέρες στο Queensland και να δω το whitsunday, ένα ονειρικό μέρος το οποίο απ' ότι βλέπω αξίζει και με το παραπάνω. Από την άλλη, έχω διάφορες προτάσεις από τους Αυστραλούς που συνεργάζομαι και όλοι τους προτείνουν Queensland, New Zealand αλλά και άλλα μέρη που δεν είχα ιδέα ότι υπάρχουν, όπως την ροζ λίμνη ( Pink Lake ). Να είμαστε καλά και κάτι θα γίνει ..
Δημήτρη πολύ καλή.
Σύντροφε Η πρώτη μιλάει!
teo επιτυχημενη εξορμηση!!
Two way path by Teo Bot, on Flickr.. Οι μαυροι κυκλοι ειναι απο εξορυξεις πετρελαιου;; :hmmmm2:

We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.